Καλώς ήρθε το δολάριο 1967
Καλώς ήρθε το δολάριο 1967

Στην ταινία καλώς ήρθε το δολάριο 1967 μεταφερόμαστε σε μια φημισμένη συνοικία του Πειραιά της εποχής εκείνης με πολλά μπαρ και καμπαρέ, την Τρούμπα. Η πλοκή της ταινίας αφορά έναν καθηγητή που λόγω οικονομικής δυσχέρειας αναγκάζεται να παραδίδει μαθήματα αγγλικών. Βρίσκει λοιπόν δουλειά σε ένα καμπαρέ στην Τρούμπα λόγω της άφιξης του 6ου αμερικανικού στόλου. Αυτό κάνει επιτακτική την ανάγκη να μιλούν αγγλικά οι κοπέλες του μαγαζιού. Εκεί θα ερωτευτεί τη μία από τις μαθήτριες του. Και αυτός του ο έρωτας τον οδηγεί σε διάφορες κωμικές καταστάσεις. Το καλώς ήρθε το δολάριο είναι μια κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου με συνολική διάρκεια 103 λεπτών.

 

Καλώς ήρθε το δολάριο 1967 ηθοποιοί:

  • Γιώργος Κωνσταντίνου
  • Άννα Καλουτά
  • Σάσα Καστούρα
  • Σωτήρης Μουστάκας

αλλά και άλλοι ηθοποιοί όπως Τζόλυ Γαρμπή, Νίκη Λινάρδου, Νίκος Φέρμας, Αθηνόδωρος Προύσαλης κ.ά. Η ταινία αυτή μας πηγαίνει πίσω στο χρόνο σε μια αναδρομή της νυχτερινής ζωής στο μεγάλο λιμάνι Αττικής τον Πειραιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.