Ταινίες

Η αθήνα την νύχτα 1962 του Κλέαρχου Κονιτσιώτη

Η ταινία η αθήνα την νύχτα 1962 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ποτ πουρί αφού παρουσιάζονται διάφορα αποσπάσματα άλλων ταινιών. Εμφανίζονται μεγάλοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, ορχήστρες σε μια ξενάγηση στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, Athens By Night! όπως συνηθίζεται να αποκαλείται. Μια κωμωδία-ντοκιμαντέρ όπως έχει χαρακτηριστεί και με υπογραφή στην παραγωγή του Κλέαρχου Κονιτσιώτη. Έχει συνολική διάρκεια 80 λεπτά, σε σκηνοθεσία Νίκου Τσιφόρου.

Η αθήνα την νύχτα 1962 ηθοποιοί:

  • Κώστας Βουτσάς
  • Γιάννης Γκιωνάκης
  • Μάρθα Βούρτση
  • Παντελής Ζερβός
  • Ανδρέας Μπάρκουλης
και πάρα πολλοί άλλοι καλλιτέχνες. Στην ταινία η Αθήνα την Νύχτα 1962 εμφανίζονται επίσης μεγάλα ονόματα της Αθηναϊκής μουσικής σκηνής όπως Τζένη Βάνου, Γιώργος Ζαμπέτας, Γιάννης Βογιατζής. Θα παρακολουθήσετε και συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη με ερμηνευτή τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και πολλές ορχήστρες εκείνης της εποχής.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!