όλγα αγάπη μου 1968
όλγα αγάπη μου 1968

Η ελληνική ταινία Όλγα αγάπη μου 1968 με την Ζωή Λάσκαρη είναι μια από τις αισθηματικές που έπαιξε με πολύ επαγγελματικότητα και εμφάνιση.Η Λάσκαρη έχει παντρευτεί έναν φτωχό για την κοινωνική της θέση χωρίς να ακούσει κανέναν.

Όλοι ειδικά η μητέρα της είχαν τελείως διαφορετική άποψη για το μέλλον της. Εκείνη όμως ήταν σίγουρη πως αυτό που νιώθει είναι αληθινό και τίποτα δεν θα το αλλάξει. Αν και υπήρχαν προβλήματα στην σχέση της με τον αγαπημένο της λόγο της νοοτροπίας του εκείνη δεν έκανε πίσω και ανταμείφθηκε.

Όλγα αγάπη μου 1968 ηθοποιοί

  • Ανδρέας Μπάρκουλης
  • Φαίδων Γεωργίτσης
  • Ζωή Λάσκαρη

Το σενάριο και την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο κύριος Ιωάννης Δαλιανίδης. Η συνολική διάρκεια της ταινίας είναι μια ώρα και εικοσιέξι λεπτά. Στο αποκορύφωμα της ταινίας η σχέση τους πετυχαίνει και ζούνε μια όμορφη ζωή. Η αγάπη ενός και μόνο ανθρώπου μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Μερικοί για την αγάπη τους είναι αποφασισμένοι να παρατήσουν ότι έχουν για να έχουν ακόμα και μόνο μια στιγμή με τον αγαπημένο τους.

Η αγάπη είναι συνηθισμένο φαινόμενο

Όσοι έχουν αυτή την άποψη δεν έχουν χάσει κάτι που αγαπάνε πολύ για να δούνε πόσο πολύτιμο είναι. Ειδικά μέσα σε δύο ανθρώπους που δεν έχουν συγγένεια δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Είτε είναι φιλική είτε ερωτική για να κερδίσεις κάποιον και να τον κάνεις να σε αγαπήσει χρειάζονται πολλά πράγματα. Το χρήμα δεν φέρνει αγάπη γιατί η αγάπη δεν εξαγοράζεται για κανένα λόγο. Σήμερα πιστεύουν πολλοί οτί έχουν αυτό το συναίσθημα αλλά με ένα μικρό εμπόδιο το κάνουν πέρα σαν να είναι κάτι απλό.

Το αίσθημα αγάπης του 2017

Με την τεχνολογία να προχωράει μερικοί πιστεύουν το να τα γράφεις σε κάποιον θα είναι το ίδιο από το να του τα λες. Φυσικά δεν απομονώνει η τεχνολογία τους ανθρώπους αλλά οι ίδιοι με τις πράξεις τους. Η απόσταση σε μια σχέση μπορεί να φέρει τα άτομα να προδώσουν ή και να ξεχάσουν το πόσο αγαπάγανε.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.