Ταινίες

Μια γυναίκα κατηγορείται 1966 του Ιωάννη Μαρή

Μια γυναίκα κατηγορείται 1966 δραματική Ελληνική ταινία του σεναριογράφου Ιωάννη Μαρή και του σκηνοθέτη Γρηγόρη Γρηγορίου και διαρκεί οδόντα πέντε λεπτά. Και σε αυτή την ταινία θα δούμε μια άδικη κατηγορία ενός ανθρώπου που έμπλεξε άθελα του. Σαν την ταινία ξαναγύρισε κοντά μου που ο σύζυγος κατηγορήθηκε άδικα για την δολοφονία της ερωμένης του.

Η συγκεκριμένη κοπέλα που ονομάζεται Ελεονώρα κατηγορείται για δολοφονία με δηλητήριο. Επειδή ο σύζυγος της ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία και γενικά πολλά στοιχεία προσπαθούν να την ενοχοποιήσουν. Όμως εκείνη είναι αθώα και το πιστεύει και ο ανιψιός της και βάση αυτού θα την βοηθήσει να το αποδείξει.

Μια γυναίκα κατηγορείται 1966 ηθοποιοί

  • Λευτέρης Βουρνάς
  • Νίκος Τζόγιας
  • Νίκος Παπαναστασίου
  • Μάρω Κοντού
  • Βάσος Ανδρονίδης

Πέρα από τον χαμό του άντρα της θα πρέπει να πείσει όλο τον κόσμο και να παραμείνει δυνατή για να κερδίσει. Το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ένα κοντινό άτομο είτε όλα τα στοιχεία που μπορούμε να μαζέψουμε. Με την βοήθεια ενός δικηγόρου όλα πηγαίνουν καλά αλλά μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Εκεί που κάποιος είναι σίγουρος ότι θα ησυχάσει και θα αθωωθεί μερικές αποδείξεις και γεγονότα διαστρεβλώνουν την αλήθεια και βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Μεγάλη προσοχή στο πως λέγονται κάποια πράγματα και το πως γίνονται μπορούν να μας γλυτώσουν από μπελάδες.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!