μια γυναίκα κατηγορείται 1966
μια γυναίκα κατηγορείται 1966

Μια γυναίκα κατηγορείται 1966 δραματική Ελληνική ταινία του σεναριογράφου Ιωάννη Μαρή και του σκηνοθέτη Γρηγόρη Γρηγορίου και διαρκεί οδόντα πέντε λεπτά. Και σε αυτή την ταινία θα δούμε μια άδικη κατηγορία ενός ανθρώπου που έμπλεξε άθελα του. Σαν την ταινία ξαναγύρισε κοντά μου που ο σύζυγος κατηγορήθηκε άδικα για την δολοφονία της ερωμένης του.

Η συγκεκριμένη κοπέλα που ονομάζεται Ελεονώρα κατηγορείται για δολοφονία με δηλητήριο. Επειδή ο σύζυγος της ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία και γενικά πολλά στοιχεία προσπαθούν να την ενοχοποιήσουν. Όμως εκείνη είναι αθώα και το πιστεύει και ο ανιψιός της και βάση αυτού θα την βοηθήσει να το αποδείξει.

Μια γυναίκα κατηγορείται 1966 ηθοποιοί

  • Λευτέρης Βουρνάς
  • Νίκος Τζόγιας
  • Νίκος Παπαναστασίου
  • Μάρω Κοντού
  • Βάσος Ανδρονίδης

Πέρα από τον χαμό του άντρα της θα πρέπει να πείσει όλο τον κόσμο και να παραμείνει δυνατή για να κερδίσει. Το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ένα κοντινό άτομο είτε όλα τα στοιχεία που μπορούμε να μαζέψουμε. Με την βοήθεια ενός δικηγόρου όλα πηγαίνουν καλά αλλά μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Εκεί που κάποιος είναι σίγουρος ότι θα ησυχάσει και θα αθωωθεί μερικές αποδείξεις και γεγονότα διαστρεβλώνουν την αλήθεια και βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Μεγάλη προσοχή στο πως λέγονται κάποια πράγματα και το πως γίνονται μπορούν να μας γλυτώσουν από μπελάδες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.