Ταινίες

Κύριε καθηγητά που κοιμηθήκατε χθες 1989

Κύριε καθηγητά που κοιμηθήκατε χθες 1989 του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Γιώργου Κωνσταντίνου και το είδος της είναι κωμωδία.

Ο καθηγητής Ponai Fon Vgalton έγινε διάσημος με ένα βιβλίο που μιλάει για το σεξ. Ο τίτλος του βιβλίου είναι Όσα είχατε ακούσει για το σεξ και δεν θέλατε να τα πιστέψετε. Η ταινία διαρκεί δύο ώρες και είκοσι λεπτά και ο καθηγητής είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Πέρα από το βιβλίο που τον έκανε διάσημο υπήρχε και η πονηράδα που είχε ως άτομο. Μάλιστα θα λέγαμε και το βραβείο για τον ποιο πονηρό καθηγητή.

Κύριε καθηγητά που κοιμηθήκατε χθες 1989 ηθοποιοί

  • Παύλος Ευαγγελόπουλος
  • Λίντα Γίγα
  • Γιώργος Κωνσταντίνου

Οι καθηγητές πάντα σε όλες τις γενιές είχαν και αυτοί τις ιδιαιτερότητες τους και τον δικό τους χαρακτήρα όπως όλοι μας. Κάποιοι ξεχωρίστηκαν από τους μαθητές τους και κάποιοι ξεχώριζαν από το πάθος για αυτό που κάνανε. Σήμερα μαθήματα για το σεξ έχουν μετατραπεί σε επιστημονικές ορολογίες και ότι έχει απομείνει μένει κυρίως για εκπαίδευση μετά το λύκειο. Το υπουργείο παιδείας και άλλοι φορείς κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για μια καλύτερη εκπαίδευση.

Καθηγητές και εκπαίδευση στο σήμερα

Πέρα από κάποιες αντιρρήσεις και παράπονα αρκετών το εκπαιδευτικό σύστημα μεγαλώνει τα παιδιά με αρκετές γνώσεις. Ίσως όχι με τις κατάλληλες για το τι θα βρεθεί μπροστά τους σε μια δουλειά η δυσκολία. Αλλά όλοι στην ζωή τα καταφέρνουν με ή χωρίς εκπαίδευση άγρα ή γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι καθηγητές πέτυχαν τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα βλέπουν με άλλα μάτια και με κατανόηση τους μαθητές τους. Λόγο της πείρας τους και φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι είναι το ίδιο. Τα παιδιά και οι καθηγητές αναζητούν και απαιτούν κάποια δικαιώματα που χάθηκαν με τον χρόνο και την αμέλεια κάποιον. Στιγμές χαράς και διάφορων αναμνήσεων χτίστηκαν για πολλούς μέσα στο σχολείο και συζητιόνται χρόνια για χρόνια.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!