Ταινίες

Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι 1982 με τον Βέγγο

Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι 1982 με τον αγαπημένο για πολλούς Θανάση Βέγγο και με τους σεναριογράφους Ντίνος Κατσουρίδης και Γιώργος Μυλωνάς.

Ο πρωταγωνιστής φυσικά είναι ο κύριος Θανάσης και το είδος της κωμωδία. Ο Βέγγος έχει ένα καταραμένο φίδι στην ζωή του. Το οποίο είναι η πεθερά του γιατί δεν του φέρνετε καλά. Προσπαθεί ο κακομοίρης να κάνει ένα παιδί αλλά ότι και να δοκιμάσει δεν τον βοηθάει. Βότανα ευχέλαια και πηδήματα πάνω σε φωτιές ότι και να κάνει θα είναι αποτυχία. Έτσι αφού δεν γίνεται κάτι δεν θα γλυτώσει την διαμάχη με την πεθερά του.

Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι 1982 ηθοποιοί

  • Μπέτυ Βαλάση
  • Θανάσης Βέγγος
  • Βάσια Τριφύλλη

Η ταινία που θα παρακολουθήσετε διαρκεί μια ώρα και είκοσι λεπτά. Ο σκηνοθέτης της είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Κατσουρίδης. Μια ζωή μέχρι και τις τελευταίες ώρες του ο κύριος Βέγγος ήθελε να κάνει όσους τον βλέπανε να γελάνε. Μερικές φορές το παράκανε γιατί έβαζε σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή. Ευτυχώς υπήρχαν επαγγελματίες στον χώρο του και ότι χρειαζόταν του το παρείχαν. Είτε είναι μικροί είτε μεγάλοι σε ηλικία πάντα κατάφερνε το γέλιο να βγει από μέσα τους.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!