Ταινίες

Ένας ιππότης με τσαρούχια 1968 του Διονύση Τσεφρώνη

Η ταινία ένας ιππότης με τσαρούχια 1968 αφηγείται την ιστορία ενός αγνού χωριατόπουλου που κάνει τα πάντα για να παντρευτεί την καλή του.

Όμως δεν μπορεί να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται. Γνωρίζει ένα φωτογράφο ο οποίος του προτείνει δουλειά. να παριστάνει τον τσολιά και να τον φωτογραφίζει στην Ακρόπολη με τουρίστες για αναμνηστικές φωτογραφίες. Η κοπέλα του όμως νομίζει ότι την απατάει αλλά σύντομα καταλαβαίνει το λάθος της. Έτσι ο ήρωας της ταινίας έχοντας πλέον δουλειά αποφασίζει να τη ζητήσει σε γάμο.

Ένας ιππότης με τσαρούχια 1968 ηθοποιοί:

  • Τάσος Γιαννόπουλος
  • Ελένη Προκοπίου
  • Τάκης Μηλιάδης
  • Ανδρέας Νομικός

και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ενδεικτικά να αναφέρουμε την Σόφη Ζανίνου, Αντώνη Παπαδόπουλο. Στην ταινία ένας ιππότης με τσαρούχια 1968 τραγουδάει ο Γιώργος Ζαμπέτας και η Ναυσικά. Μια κωμωδία που έχει διάρκεια 1 ώρα και 31 λεπτά, σκηνοθετεί ο Γιώργος Παπακώστας και το σενάριο είναι του Διονύση Τσεφρώνη.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!