Ταινίες

Εφτά χρόνια γάμου 1972 του Κώστα Καραγιάννη

Η ταινία εφτά χρόνια γάμου 1972 αναφέρεται στην ιστορία ενός ζευγαριού οι οποίοι λόγω της ρουτίνας μετά τόσα χρόνια συμβίωσης φτάνουν στο διαζύγιο. Και αυτό επειδή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο η επαφή τους. Είναι σπάνια και όταν βρίσκονται μαζί αναπόφευκτα οδηγούνται σε διαπληκτισμούς. Καθώς και οι δύο αφιερούνουν τον περισσότερο χρόνο τους στην καριέρα τους με ζήλο το αποτέλεσμα είναι να εντείνονται συνεχώς οι τσακωμοί. Στην πορεία θα περάσουν διάφορες καταστάσεις με πείσματα και δήθεν “ξενοπερπατήματα”. Οι οικείοι τους που δεν θέλουν να χωρίσει το ζευγάρι, τους παροτρύνουν να κάνουν ένα παιδί ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα του γάμου τους πράγμα το οποίο τελικά και γίνεται.

Εφτά χρόνια γάμου 1972 ηθοποιοί:

  • Κώστας Βουτσάς
  • Μάρω Κοντού
  • Νίκος Τσούκας
  • Σταύρος Ξενίδης

και άλλοι ακόμη ηθοποιοί. Η ταινία εφτά χρόνια γάμου 1972 είναι μια κωμωδία έχει συνολική διάρκεια 98 λεπτά. Σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη και το σενάριο είναι του Λάκη Μηχαηλίδη.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!