Εφτά χρόνια γάμου 1972
Εφτά χρόνια γάμου 1972

Η ταινία εφτά χρόνια γάμου 1972 αναφέρεται στην ιστορία ενός ζευγαριού οι οποίοι λόγω της ρουτίνας μετά τόσα χρόνια συμβίωσης φτάνουν στο διαζύγιο. Και αυτό επειδή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο η επαφή τους. Είναι σπάνια και όταν βρίσκονται μαζί αναπόφευκτα οδηγούνται σε διαπληκτισμούς. Καθώς και οι δύο αφιερούνουν τον περισσότερο χρόνο τους στην καριέρα τους με ζήλο το αποτέλεσμα είναι να εντείνονται συνεχώς οι τσακωμοί. Στην πορεία θα περάσουν διάφορες καταστάσεις με πείσματα και δήθεν «ξενοπερπατήματα». Οι οικείοι τους που δεν θέλουν να χωρίσει το ζευγάρι, τους παροτρύνουν να κάνουν ένα παιδί ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα του γάμου τους πράγμα το οποίο τελικά και γίνεται.

Εφτά χρόνια γάμου 1972 ηθοποιοί:

  • Κώστας Βουτσάς
  • Μάρω Κοντού
  • Νίκος Τσούκας
  • Σταύρος Ξενίδης

και άλλοι ακόμη ηθοποιοί. Η ταινία εφτά χρόνια γάμου 1972 είναι μια κωμωδία έχει συνολική διάρκεια 98 λεπτά. Σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη και το σενάριο είναι του Λάκη Μηχαηλίδη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.