Ταινίες

Κίτσος μίνι και σουβλάκια 1968 του Ναπολέων Ελευθερίου

Κίτσος μίνι και σουβλάκια 1968 ταινία για αυτούς που αγαπούν τα σουβλάκια αλλά και για αυτούς που αγαπάνε την ελληνική παράδοση.

Ένας άντρας από την επαρχία αποφάσισε να πάει στην Αθήνα για να φτιάξει ένα σουβλατζίδικο. Στην αρχή ήθελε να συνεργαστεί αλλά κατάφερε να ανοίξει δικό του. Το μαγαζί του λοιπόν αποδείχτηκε ένα από τα καλύτερα. Η πελατεία του είναι από όλη την Ελλάδα και δεν διστάζουν να κάνουν μεγάλες αποστάσεις για να φάνε καλά. Η ταινία διαρκεί εβδομήντα οκτώ λεπτά και ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος Θάνος Σαντάς. Ο σεναριογράφος ο κύριος Ναπολέων Ελευθερίου. Πέρα από την ταινία αυτή για να σας ανοίξει η όρεξη μπορείτε να δείτε και το κοτόπουλο λεμονάτο σαν συνταγή.

Κίτσος μίνι και σουβλάκια 1968 ηθοποιοί

  • Ιωάννης Φέρμης
  • Τάκης Μηλιάδης
  • Τάσος Γιαννόπουλος
  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Σοφία Ζαννίου

Ο άντρας αυτός αν και πέτυχε στην ζωή του δεν πέτυχε στην αγάπη. Η γυναίκα που θέλει δεν τον βλέπει όπως εκείνος. Στην μοίρα όμως μερικές φορές αυτά που αγαπάμε έρχονται εμπόδιο χωρίς να το καταλάβουμε.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!