Ταινίες

6 Underground (2019) με greek subs

Το 6 Underground με greek subs (ελληνικούς υπότιτλους), μια ταινία δράσης του 2019 σε σκηνοθεσία Michael Bay, προσφέρει μια ασταθή εμπειρία γεμάτη φαντασμαγορικά οπτικά εφέ, χιουμοριστικό ύφος και άφθονη δράση, αλλά υστερεί σε ουσία και βάθος.

Πλοκή:

Ένας δισεκατομμυριούχος, ο “1”, σκηνοθετεί τον θάνατό του και ηγείται μιας ομάδας έξι ατόμων με σκοπό να πολεμήσει την αδικία στον κόσμο. Η ομάδα, αποτελούμενη από ειδικούς σε διάφορους τομείς, δραστηριοποιείται μυστικά, χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.

Θετικά:

  • Εντυπωσιακά οπτικά εφέ: Η ταινία διαθέτει άψογα οπτικά εφέ, με καταιγιστικές σκηνές δράσης, εκρήξεις και καταστροφές.
  • Χιούμορ: Ο Ryan Reynolds, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, φέρνει το δικό του χιουμοριστικό ύφος, προσθέτοντας μια ανάλαφρη διάθεση στην ταινία.
  • Δυναμική μουσική: Η μουσική επένδυση ταιριάζει άψογα με τις σκηνές δράσης, ενισχύοντας την ένταση και τον παλμό.

Αρνητικά:

  • Αδύναμο σενάριο: Η πλοκή είναι γεμάτη κλισέ, ενώ οι χαρακτήρες στερούνται βάθους και ψυχολογίας.
  • Χαοτική σκηνοθεσία: Ο Michael Bay υιοθετεί ένα στιλ σκηνοθεσίας που αγγίζει τα όρια του υπερβολικού, με αποτέλεσμα η ταινία να γίνεται κουραστική σε σημεία.
  • Ανεδαφικό χιούμορ: Το χιούμορ, αν και εύστοχο σε κάποιες στιγμές, αγγίζει τα όρια του ακατάλληλου σε άλλες, φλερτάροντας με τον ρατσισμό και τον σεξισμό.

Συνοψίζοντας:

Το 6 Underground είναι μια ταινία που απευθύνεται σε λάτρεις της δράσης και του χιούμορ, χωρίς να προσφέρει πολλά σε επίπεδο ουσίας. Η φαντασμαγορική σκηνοθεσία και τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ δεν αρκούν για να καλύψουν τις αδυναμίες του σεναρίου και την έλλειψη ψυχολογικού βάθους στους χαρακτήρες.

Βαθμολογία: 6/10

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!