Ταινίες

Απόκληροι της κοινωνίας 1965 με την Μάρθα Βούρτση

Απόκληροι της κοινωνίας 1965 αισθηματική και δραματική ταινία του σεναριογράφου Ολύμπιου Γιώργου και του σκηνοθέτη Τεγόπουλου Αποστόλη.

Συνεργάτες και φίλοι σε μια εταιρία που ασχολούνται με ξυλεία ο Μανούσος και ο Ζαφείρης καταφέρνουν να κατακτήσουν μια συμφέρουσα δουλειά. Αρχίζουν να ετοιμάζονται και ο ένας τους θα πάει στην Αθήνα για να πάρει ότι χρειάζονται. Ξεκινώντας την μεγάλη δουλειά που τους έτυχε θα πρέπει να κοιτάξουν και το θέμα του γάμου. Ο Ζαφείρης βάζει τον φίλο και συνεργάτη του να προετοιμάσει το έδαφος για το γάμο.

Απόκληροι της κοινωνίας 1965 ηθοποιοί

  • Στέφανος Διανέλλος
  • Κωνσταντίνος Καζάκος
  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Νίκος Ξανθόπουλος
  • Μάρθα Βούρτση

Γάμος και δουλειά μερικές φορές είναι λόγος για πολλές δυσκολίες όταν συνδέονται μεταξύ τους. Ο τίτλος της ταινίας θυμίζει το γνωστό τραγούδι του κύριου Καζαντζίδη μόνο που ο απόκληρος της κοινωνίας μετατρέπετε στον πληθυντικό και στον πόνο των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!