Ταινίες

Το κακό στην εποχή των ηρώων 2009

Το κακό στην εποχή των ηρώων 2009 ελληνική ταινία τρόμου με άτομα που διασώθηκαν και προσπαθούν να ξεφύγουν από τα ζόμπι.

Άνθρωποι που επέζησαν και διασώθηκαν πριν από την δυσάρεστη κατάσταση που υπήρχε πριν κάποιους μήνες. Προσπαθούν με ότι τους έχει απομείνει να αποφύγουν τα ζόμπι αν και αυτό δεν θα τους είναι εύκολο. Η ταινία διαρκεί ογδόντα λεπτά και σκηνοθέτης αλλά και σεναριογράφος είναι ο κύριος Γιώργος Νούσια.

Το κακό στην εποχή των ηρώων 2009 ηθοποιοί

  • Ορφέας Αυγουστίδης
  • Πέπη Μοσχοβάκου
  • Αποστόλης Τότσικας
  • Αργύρης Θανασούλας

Μετά από αμερικάνικες και μη ταινίες που έχουμε δει με παρόμοιο περιεχόμενο η Ελληνική έκδοση έχει και αυτή την πινελιά της. Αξίζει να την παρακολουθήσουν σε όσους αρέσουν οι περιπέτειες και τρομακτικές καταστάσεις.

Τα ζόμπι στο σήμερα

Μετά από δέκα χρόνια περίπου από την ταινία όλο και περισσότερο τα ζόμπι στις ταινίες αυξάνονται. Είτε ως απλή αναφορά σαν αστείο είτε και ως ολόκληρες κινηματογραφικές ταινίες. Τα ζόμπι έχουν γίνει ένα μέρος της καθημερινότητας αν και είναι ένα πλάσμα της φαντασίας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη τους. Αλλά είναι ένας τρόπος διασκέδασης ή τρομοκράτησης των ακροατών. Μερικοί με το χέρι στην καρδιά μπορούν να ορκιστούν ότι έχουν δει ζόμπι. Φυσικά δεν υπάρχουν αποδείξεις για τα λεγόμενα τους. Και οι υπάρχον αποδείξεις αναλύονται εύκολα και εξηγούνται από ψυχιάτρους.

Οι δε ψυχίατροι αναλύουν για το πως μπορεί ένα άτομο να συμπεριφερθεί σαν ζόμπι. Βέβαια στην ψυχιατρική ο όρος ζόμπι δεν γίνετε δεκτός. Ο λόγος είναι ότι παραπέμπει στις κλασικές ταινίες που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Η ανάγκη της διαφοροποίησης των ανθρώπων τους φέρνει σε αλλόκοτες συμπεριφορές. Ευτυχώς τέτοια περιστατικά είναι πολύ σπάνια σε σύγκριση με τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού. Άλλωστε ποιος θα ήθελε να συναντήσει ένα πραγματικό ζόμπι στην ζωή του, πιθανότατα μάλλον κανένας. Το μέλλον όμως δεν ξέρει κανείς τι μας επιφυλάσσει ίσως και να γίνει κάτι τέτοιο.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!