Ταινίες

Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος 1965

Η ταινία είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος 1965 είναι η ιστορία ενός φτωχού νέου που μεγάλωσε στο ορφανοτροφείου μετά την εγκατάλειψή του εκεί. Όταν μεγάλωσε στην ηλικία των είκοσι χρόνων ανοίγει ένα κουρείο. Αγαπάει μια φτωχιά κοπέλα αλλά πάντα ονειρεύεται ότι κάποια στιγμή θα βρει τον πατέρα του ο οποίος είναι πλούσιος. Κάποια στιγμή τελικά τον βρίσκει και όντας πλούσιος μετακομίζει μαζί του όμως εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στο πατρικό του δεν βλέπουν με καλό μάτι την άφιξή του. Έτσι ξεκινάει μια κωμική περιπέτεια για το νέο που τελικά όλη αυτή η περίεργη κατάσταση θα τον οδηγήσει στο ψυχιατρείο. Λίγο όμως πριν τον εγκλεισμό του εκεί, θα ξυπνήσει καθώς όλα αυτά ήταν ένα τρελό τρελό όνειρο. Μια κωμωδία σε σενάριο του Δημήτρη Βασιλειάδη και Ναπολέοντα Ελευθερίου, σκηνοθεσία Πάνου Γλυκοφρύδη και συνολικής διάρκειας 90 λεπτών γέλιου.

Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος 1965 ηθοποιοί:

  • Θανάσης Βέγγος
  • Λαυρέντης Διανέλος
  • Νανά Σκιαδά
  • Κλεό Σκουλούδη
  • Τάκης Μηλιάδης
  • Νικήτας Πλατής
  • Νίκος Φέρμας
  • Δημήτρης Νικολαΐδης
  • Φρόσω Κοκκόλα
  • Μόνικα Βασιλείου

Το καστ των ηθοποιών συμπεριλαμβάνει πολλούς ακόμα. Είναι μια ταινία του αείμνηστου Θανάση Βέγγου από τις αμέτρητες ταινίες του που συνεχίζουν να χαρίζουν γέλιο ακόμα και σήμερα. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει μπει στην μνήμη των Ελλήνων και έχει φτάσει ακόμα και εθνική κληρονομιά. Το γέλιο και τα αστεία του μαζί με την κληρονομιά που υπάρχει θυμίζει το τι άνθρωποι υπήρχαν στο παρελθόν.

Μεγάλη ζήλια και ανταγωνισμό θα δημιουργούσε λόγο της άμεσης αναγνώρισης του σε οποιαδήποτε ταινία. Καθώς μερικοί δεν κατάφεραν αυτή την επιτυχία ακόμα και να είχαν παίξει σε διπλάσιες σε αριθμό ελληνικές ταινίες. Πέρα όμως τον ανταγωνισμό όταν έμαθαν όλοι για τον θάνατο του, όλοι στον κύκλο του και όχι μόνο έσπευσαν να δείξουν την αγάπη τους. Μιλώντας γι’αυτόν με τις ώρες δείχνοντας τον πόνο της καρδιάς τους που έφυγε από την ζωή. Όποιες και να είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων πάντα θα ενωθούν δείχνοντας την αξία του ελληνικού πολιτισμού.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 2 reviews
  1. οκ
    0

    0

    You have already voted!

  2. Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος
    Από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες, διαχρονικές θα έλεγα . Καταπληκτικός ηθοποιός, σοβαρός και αξιοπρεπής. Έδινε πάντα γέλιο στη σκηνή και στη ζωή του. Αξέχαστος θα μας μείνει. Σας ευχαριστούμε που τον μνημονεύεται! Συγχαρητήρια στη σελίδα σας! Εύχομαι το καλύτερο για σας!
    0

    0

    You have already voted!

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!