Ταινίες

Ο φίλος μου ο Λευτεράκης 1963 του Αλέκου Σακελλαρίου

Η ταινία ο φίλος μου ο Λευτεράκης 1963 αναφέρεται στον υποτιθέμενο φίλου του πρωταγωνιστή για να καλύπτει τις ερωτοδουλειές του. Κάθε φορά που θέλει να γλεντήσει ή να πάει ταξίδι με την ερωμένη του, προφασίζεται ότι βγαίνει με το Λευτεράκη. Φίλος του δήθεν από το σχολείο και φυσικά χωρίς να έχει συναντήσει ποτέ τη γυναίκα του. Κάθε γιορτινή περίοδο για να φανεί και πιο πειστικός, στέλνει εκ μέρους του φίλου του και τα ανάλογα δώρα. Όμως κάποια στιγμή που ανακαλύπτει την αλήθεια η γυναίκα του, θα του δώσει ένα μάθημα παρουσιάζοντας κάποιον ως Λευτεράκη. Μια κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλαρίου με διάρκεια 90 λεπτά.

Ο φίλος μου ο Λευτεράκης 1963 ηθοποιοί:

  • Ντίνος Ηλιόπουλος
  • Γιώργος Κωνσταντίνου
  • Καίτη Πάνου
  • Μάρω Κοντού
  • Κώστας Βουτσάς
Μια ιστορία που τελικά οδηγεί τον πρωταγωνιστή στη διαπίστωση ότι τίποτα δεν αξίζει όσο η οικογένεια του. Και φυσικά δεν προτίθεται να χαλάσει για κανένα λόγο το σπίτι του ακόμα περισσότερο με τον ερχομό ενός παιδιού.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!