Ταινίες

Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα 1959

Η ταινία οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα 1959 εξιστορεί το πως τρία ξαδέλφια πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να λάβουν μια μεγάλη κληρονομιά. Η ιστορία λοιπόν ξεκινάει όταν ο συμβολαιογράφος καλεί στο γραφείο του τα τρία ξαδέρφια.
Τους ανακοινώνει το θάνατο του μακρινού θείου τους ο οποίος τους άφησε κληρονομιά ένα μεγάλο ποσό. Με έναν όρο όμως καθώς τους υποχρεώνει να ιδρύσουν μια εταιρεία όλοι μαζί. Έτσι θα εκτυλιχθούν διάφορα δρώμενα καθώς ο ένας εκ των τριών θέλει την κληρονομιά μόνο δική του. Μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τη βοήθεια 2 φιλενάδων της θα προσπαθήσουν να το καταφέρουν. Όμως μιας και οι κοπέλες θα ερωτευτούν τα άλλα 2 ξαδέλφια τελικά όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Και έτσι η κληρονομιά θα μοιραστεί στα τρία. Μια κωμωδία με διάρκεια 73 λεπτά σε σενάριο και σκηνοθεσία Πέτρου Γιαννακού.

Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα 1959 ηθοποιοί:

  • Νίκος Ρίζος
  • Πέτρος Γιαννακός
  • Κούλης Στολίγκας
  • Σπεράντζα Βρανά
  • Έλσα Ρίζου
  • Τάκης Μηλιάδης

Τους ηθοποιούς της ταινίας συμπληρώνουν οι Σταύρος Ιατρίδης, Νέλλη Παππά, Ταϋγέτη, Γιώργος Βενέτης, Τάκης Βάβαλης, Ιωάννα Μουρούκα, Βάσος Κωστής, Χρήστος Γεωργίου, Δέσποινα Γουναροπούλου, Ν. Δελούδη, Τάκης Παπαθεοδώρου, Στέφανος Σκοπελίτης, Κώστας Σταυρινουδάκης.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!