Ταινίες

Απίθανοι αλλιώτικοι και ωραίοι 1982 του Σκλάβου Γιάννη

Απίθανοι αλλιώτικοι και ωραίοι 1982 ελληνική ταινία κοινωνικού χαρακτήρα για τις αντιδράσεις και τις εντυπώσεις απλών ανθρώπων στην πλούσια ζωή.

Αποφασίζει ένας κοινωνιολόγος να κάνει ένα πείραμα με δύο φτωχούς. Έτσι λοιπόν τους στέλνει σε ένα ξενοδοχείο που είναι για πλούσια άτομα. Η ταινία είναι κωμωδία και διαρκεί μια και μισή ώρα. Ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος Κωνσταντίνος Μπακόδημος. Και ο κύριος Σκλάβος Γιάννης ως σεναριογράφος.

Απίθανοι αλλιώτικοι και ωραίοι 1982 ηθοποιοί

  • Δημήτρης Ιωακειμίδης
  • Έλενα Ναθαναήλ
  • Νίκος Παπαναστασίου
  • Κωνσταντίνος Ηλιίοπουλος

Στο πείραμα αλλά και στην έρευνα που θα κάνει εξετάζει την κάθε αντίδραση των απλών ανθρώπων. Μερικές φορές στις παλιές ταινίες βλέπουμε κάποιες αλήθειες που δεν μας τις δείχνουν τώρα πια. Αν δεν σας ενθουσίασε η ταινία υπάρχει και το επιτάφιος για εχθρούς και φίλους.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!