Ταινίες

Αχ και να μουν άντρας 1966 του Στέφανου Φωτιάδη

Η ταινία αχ και να μουν άντρας 1966 αφηγείται την ιστορία της Στέλλας που δεν μπορεί να μείνει σε μια δουλειά γιατί την παρενοχλούν τ’ αφεντικά. Έτσι απογοητευμένη, αποφασίζει να πάρει την ταυτότητα του δίδυμου αδελφού της Αλέκου που έχει πάει στην Αυστραλία και να υποδυθεί τον άντρα. Ως Αλέκος λοιπόν βρίσκει δουλειά σε μια εταιρεία και γρήγορα γίνεται διευθυντής. Όμως φαίνεται ότι η “μοίρα” της δεν την εγκαταλείπει καθώς η ιστορία επαναλαμβάνεται . Εφόσον και τα δύο αφεντικά θέλουν τον “Αλέκο” ως γαμπρό τους για τις κόρες τους.

Αχ και να μουν άντρας 1966 ηθοποιοί:
  • Μάρω Κοντού
  • Γιώργος Μούτσιος
  • Διονύσης Παπαγιαννόπουλος
  • Γιάννης Μιχαλόπουλος
και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ενδεικτικά αναφέρουμε τους Νίκο Ρίζο, Ελένη Θεοφίλου, Κατερίνα Γιουλάκη. Το αχ και να μουν άντρας 1966 είναι μια κωμωδία διάρκειας 84 λεπτών με την υπογραφή του Στέφανου Φωτιάδη στην σκηνοθεσία αλλά και στο σενάριο.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!