Ταινίες

Γυναίκες δηλητήριο 1993 με έναν αξιαγάπητο ψυχίατρο

Γυναίκες δηλητήριο 1993 είναι μια Ελληνική ταινία που έχει σχέση με έναν ψυχίατρο που όλοι τον συμπαθούν και αγαπάνε αλλά μια γυναίκα φέρνει τα πάνω κάτω.

Έχοντας σχέση με την επιχειρηματία Μακρή και όλα πάνε καλά στο σπιτικό του. Κάτι αλλάζει στην πορεία και εμπλέκονται ερωτικές καταστάσεις. Η σκηνοθεσία είναι του κύριου Νικόλαου Ζερβού. Και η ταινία διαρκεί  1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.Ο αδερφός του ψυχίατρου πιάνει την αγαπημένη του να τον απατάει. Αυτή προσπαθεί να τον πείσει ότι τον αγαπάει αλλά θέλει ελεύθερη σχέση. Ως αποτέλεσμα αποφασίζει ο κακομοίρης ότι είναι καλύτερο να αυτοκτονήσει. Η θέση του ψυχίατρου φέρνει ρόλο σε όλες τις καταστάσεις ώστε να βοηθήσει τους πάντες και πόσο μάλλον τον αδερφό του.

Γυναίκες δηλητήριο 1993 ηθοποιοί

  • Ηλίας Λογοθέτης
  • Άννα Κυριάκου
  • Σπυρίδων Παπαδόπουλος
  • Νάντια Μουρούζη

Ο ψυχίατρος ήταν πάντα μια από τις καλύτερες επιλογές για να αντέξουμε διάφορες καταστάσεις. Όλες οι κοινωνίες προσπαθούν να καλυτερέψουν την ζωή τους και τα ψυχικά αισθήματα τους έτσι η βοήθεια του ψυχίατρου θα τους καλύψει.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!