Ταινίες

Η ωραία του κουρέα 1969 του Λάκη Μιχαηλίδη

Η ταινία η ωραία του κουρέα 1969 αναφέρεται στην ιστορία μιας κομμώτριας που βρίσκει τρόπο να εξαφανίσει όλα τα εμπόδια για να παντρευτεί. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη που έγραψε το σενάριο σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου. Η υπόθεση της ταινίας που έχει διάρκεια 80 λεπτά αναφέρεται σε μια κομμώτρια που υποδύεται η γνωστή εξαίρετη ηθοποιός και χορεύτρια και πολύ αγαπητή Μάρθα Καραγιάννη, η οποία προκειμένου να επιτύχει το στόχο της που είναι ο γάμος της με τον αγαπημένο της θα καταφέρει να παντρέψει και τις τέσσερις αδελφές του. Και για να το πετύχει αυτό επιστρατεύει τα όπλα της εξυπνάδα και πονηριά καθώς για να παντρυετεί τότε μια κοπέλα χρειαζόταν προίκα που δεν διέθεταν φαινομενικά οι αδελφές του μέλλοντα συζύγου της.

Η ωραία του κουρέα 1969 ηθοποιοί:
  • Μάρθα Καραγιάννη
  • Γιάννης Γκιωνάκης
  • Χρόνης Εξαρχάκος
  • Αιμιλία Υψηλάντη

και πλήθος άλλων γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών, όπως Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Μιχαλόπουλος, Νίτσα Μαρούδα, Αλέκος Τζανετάκος. Επίσης υπέροχοι τραγουδιστές όπως Γιάννης Πουλόπουλος, Πόπη Αστεριάδου και άλλοι που πλαισιώνουν την ταινία με τα τραγούδια τους. Μια ακόμη εξαίρετη παραγωγή της Φίνος Φιλμ.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Leave a Comment