Ταινίες

Η σφραγίδα του Θεού 1969 του Πάνου Κοντέλλη

Η ταινία η σφραγίδα του Θεού 1969 είναι η δραματική ιστορία ενός νησιώτη ναυτικού που γυρίζει στο νησί που κατάγεται μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Σκοπός του ήταν να μαζέψει αρκετά χρήματα. Και αυτό για να μπορέσει να ξεχρεώσει τα χρέη που άφησε ο πατέρας του πεθαίνοντας αλλά και για ένα ακόμα λόγο. Να μπορέσει να πάρει πίσω το καΐκι τους από αυτόν που ήταν υπεύθυνος για όλα αυτά. Όμως η μοίρα θα έρθει να παίξει το δικό της παιχνίδι όταν γνωριστούν και αγαπηθούν με την κόρη του εχθρού του. Μια δραματική ταινία σε σενάριο Πάνου Κοντέλλη και σκηνοθεσία Απόστολου Τεγόπουλου συνολικής διάρκειας 117 λεπτών.

Η σφραγίδα του Θεού 1969 ηθοποιοί:

  • Μάνος Κατράκης
  • Νίκος Ξανθόπουλος
  • Ανέστης Βλάχος
  • Στέφανος Στρατηγός
  • Κατερίνα Βασιλάκου

το καστ συμπληρώνουν γνωστοί ηθοποιοί όπως Παντελής Ζερβός, Ελένη Ζαφειρίου, Μαργαρίτα Γεράρδου κ.α. Μια ακόμα δραματική ιστορία από τις πολλές που πρωταγωνίστησε ο Νίκος Ξανθόπουλος.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!