Ταινίες

Εμείς τα μπατιράκια 1963 του Χρήστου Κυριακόπουλου

Εμείς τα μπατιράκια 1963 είναι μια ελληνική ταινία για έναν βοηθό ζαχαροπλάστη που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην ζωή αλλά τα καταφέρνει στο τέλος.
Καθώς τσακώνετε με το αφεντικό του και αποφασίζει να φύγει και να πάει στην πρωτεύουσα. Φτάνοντας λοιπόν στην Αθήνα τον φιλοξενούν και προσπαθούν να τον παντρέψουν μια μια όχι τόσο έξυπνη κοπέλα. Η ταινία είναι κωμωδία και διαρκεί μια ώρα και τριάντα λεπτά. Ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος Χρήστος Κυριακόπουλος και ο σεναριογράφος ο κύριος Δημήτρης Βασιλειάδης.

Εμείς τα μπατιράκια 1963 ηθοποιοί

  • Ιωάννης Μαλούχος
  • Γεωργία Βασιλειάδου
  • Παντελής Ζερβός

Αν και σε χωριό μεγαλωμένος αυτός ο άνθρωπος αποφασίζει να μην εγκαταλείψει την τίμια ζωή του. Ένα μεγάλο παράδειγμα για όλους μας που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να ζήσουμε με το κούτελο καθαρό.

Δείτε ακόμα Δυο τρελοί και ο ατσίδας 1970 του Παπαπέτρου Κώστα.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!