Ταινίες

Γλυκειά γλυκειά μου αγάπη 1965 του Δημήτρη Αθανασιάδη

Η ταινία γλυκειά γλυκειά μου αγάπη 1965 αφηγείται την ιστορία ενός πλούσιου νέου ο οποίος μετά από ένα ατύχημα που είχε είναι παράλυτος και τυφλός. Αυτό συνέβη όταν ήταν στην Κύπρο ως στρατιώτης. Μετά την επιστροφή του και μη μπορώντας να αντέξει αυτή την κατάσταση σκέφτεται την αυτοκτονία. Όμως όταν εμφανιστεί μια νέα νοσοκόμα να τον φροντίζει θα τον κάνει να αλλάξει την απόφαση του. Τον πείθει να κάνει τελικά τις απαραίτητες επεμβάσεις και να γίνει καλά. Η νοσοκόμα όμως εξαφανίζεται μετά από αυτό το γεγονός και έτσι ο νέος δεν γνωρίζει ποια ήταν η κοπέλα. Τελικά θα αποδειχθεί πως ήταν η παλιά του αγαπημένη που μια παρεξήγηση τους χώρισε. Η ταινία είναι δραματική σε σενάριο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αθανασιάδη και διαρκεί 98 λεπτά.

Γλυκειά γλυκειά μου αγάπη 1965 ηθοποιοί:

  • Λάκης Κομνηνός
  • Κάκια Αναλυτή
  • Μαλαίνα Ανουσάκη
  • Κώστας Φυσσούν
  • Σταύρος Κλεώπας

Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Τζίνα Βούλγαρη, Πέτρος Πανταζής, Μίλτος Κοντέας, Κώστας Γκίνης, Σούλα Μπάστα, Παμφίλη Σαντοριναίου, στο τραγούδι ακούμε τον Πάνο Τζανετή και παίζει μπουζούκι ο Γιώργος Ζαμπέτας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και την ταινία Ανθισμένη αμυγδαλιά του Γιάννη Δαλιανίδη.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!