Γλυκειά γλυκειά μου αγάπη 1965
Γλυκειά γλυκειά μου αγάπη 1965

Η ταινία γλυκειά γλυκειά μου αγάπη 1965 αφηγείται την ιστορία ενός πλούσιου νέου ο οποίος μετά από ένα ατύχημα που είχε είναι παράλυτος και τυφλός. Αυτό συνέβη όταν ήταν στην Κύπρο ως στρατιώτης. Μετά την επιστροφή του και μη μπορώντας να αντέξει αυτή την κατάσταση σκέφτεται την αυτοκτονία. Όμως όταν εμφανιστεί μια νέα νοσοκόμα να τον φροντίζει θα τον κάνει να αλλάξει την απόφαση του. Τον πείθει να κάνει τελικά τις απαραίτητες επεμβάσεις και να γίνει καλά. Η νοσοκόμα όμως εξαφανίζεται μετά από αυτό το γεγονός και έτσι ο νέος δεν γνωρίζει ποια ήταν η κοπέλα. Τελικά θα αποδειχθεί πως ήταν η παλιά του αγαπημένη που μια παρεξήγηση τους χώρισε. Η ταινία είναι δραματική σε σενάριο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αθανασιάδη και διαρκεί 98 λεπτά.

Γλυκειά γλυκειά μου αγάπη 1965 ηθοποιοί:

  • Λάκης Κομνηνός
  • Κάκια Αναλυτή
  • Μαλαίνα Ανουσάκη
  • Κώστας Φυσσούν
  • Σταύρος Κλεώπας

Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Τζίνα Βούλγαρη, Πέτρος Πανταζής, Μίλτος Κοντέας, Κώστας Γκίνης, Σούλα Μπάστα, Παμφίλη Σαντοριναίου, στο τραγούδι ακούμε τον Πάνο Τζανετή και παίζει μπουζούκι ο Γιώργος Ζαμπέτας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και την ταινία Ανθισμένη αμυγδαλιά του Γιάννη Δαλιανίδη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.