Ταινίες

Ένα καράβι Παπαδόπουλοι 1966 του Νίκου Τσιφόρου

Η ταινία ένα καράβι Παπαδόπουλοι 1966 είναι η ιστορία των ανηψιών του πάμπλουτου Παπαδόπουλου που θα βρεθούν στο ίδιο πλοίο επισρέφοντας από την Αμερική. Ταξίδεψαν ως τα πέρατα του κόσμου αναζητώντας το θείο με απώτερο στόχο φυσικά να καρπωθούν την περιουσία του. Για κακή τους τύχη όμως ταξιδεύουν μαζί με το θείο τους ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να τους δοκιμάσει. Γρήγορα θα καταλάβει τους σκοπούς τους και θα απογοητευθεί από τους περισσότερους. Όμως υπάρχει ακόμα μια ανηψιά του η οποία εδώ και χρόνια φροντίζει ένα χτήμα του. Θα αποφασίσει λοιπόν να την προικίσει ώστε να παντρευτεί το νεαρό που αγαπά. Ο θείος Παπαδόπουλος τελικά αποφασίζει ότι μόνο ένας από τα ανήψια του αξίζει να τον κληρονομήσει. Η ταινία είναι κωμωδία και διαρκεί 80 λεπτά. Το σενάριο είναι του Νίκου Τσιφόρου και η σκηνοθεσία της Φρίντας Γιάγκου.

 

Ένα καράβι Παπαδόπουλοι 1966 ηθοποιοί:

  • Κώστας Χατζηχρήστος
  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Χρήστος Τσαγανέας
  • Νίτσα Τσαγανέα
  • Ρίτα Άντλερ

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί της ταινίας είναι οι Γιώργος Ζαχαριάδης, Πόπη Λάζου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Μανώλης Δεστούνης, Τάκης Χριστοφορίδης Βάσω Μεριδιώτου, Γιώργος Ολύμπιος, Γιάννης Σύλβας, Ρόδω Χαζτηκυριακού, Γιώργος Ζαχαριάδης, Νίκος Γαροφάλλου, Γιώργος Τζιφός.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!