Ταινίες

Η Νάνσυ την ψώνισε 1960 του Βασίλη Μπέτσου

Η Νάνσυ την ψώνισε 1960 μια ταινία που εξιστορεί για μια κοπέλα που θέλει να γίνει ζωγράφος και αφοσιώνεται στο στόχο της για να πετύχει αυτό το όνειρο. Μένει με τους δύο αδελφούς της οι οποίοι θέλουν να παντρευτεί ένα καλό παιδί που την αγαπάει. Εκείνη όμως αρνείται και χρησιμοποιεί ως μοντέλα διάφορους νεαρούς παρά τις αντιρρήσεις των αδελφών της. Όταν όμως νοιώσει πως κινδυνεύει να χάσει το νεαρό που την αγαπάει πραγματικά τότε όλα θα αλλάξουν και θα τον παντρευτεί. Μια κωμωδία που έχει διάρκεια 66 λεπτά σε σενάριο Βασίλη Μπέτσου και σκηνοθεσία Ίωνα Νταϊφά.

Η Νάνσυ την ψώνισε 1960 ηθοποιοί:

  • Μιμης Φωτοπουλος
  • Μιχάλης Νικολινάκος
  • Νάντια Χωραφά
  • Τάκης Μηλιάδης
  • Γιάννης Φέρμης

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν και οι ηθοποιοί Νανά Σκιαδά, Νάσος Κεδράκας, Μπέμπα Μωραϊτοπούλου, Γιάννης Μαλούχος, Μαρούλα Ρώτα, Αχιλλέας Σκορδίλης, Νίτσα Μαρούδα, Τίτα Καλλιγεράκη, Ζαννίνο, Σάσα Σοφού, Καίτη Φούτση, Μαίρη Φορμόζη, Σούλα Διακάτου, Ρέα Μώρου, Ρία Νικολάου, Λ. Τερλικίδου, Ανδρέας Σεμπεκόπουλος, Παναγιώτης Κατσόγιαννος, Γιάννης Πετράκης, Στέλιος Παπαδάκης, Κώστας Αθανασόπουλος, Γιώργος Σιούτης, Δημήτρης Τσουράπης.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!