Ταινίες

Ο Πατούχας 1972 με την Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ο Πατούχας 1972 μια από τις ιστορικές Ελληνικές ταινίες που αναφέρουν την καθημερινότητα κάποιων ανθρώπων υπό την κατοχή των Τούρκων.

Το είδος της ταινίας είναι ηθογραφία και διαρκεί μια ώρα και είκοσι πέντε λεπτά. Ο σεναριογράφος είναι ο κύριος Ιωάννης Κονδυλάκης. Σκηνοθέτης ταινίας είναι ο κύριος Γιώργος Παπακώστας. Η υπόθεση της ταινίας είναι για έναν Κρητικό που ερωτεύεται αλλά ντρέπεται να το αναφέρει στην κοπέλα που θέλει.

Ο Πατούχας 1972 ηθοποιοί

  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Ζωζώ Σαπουντζάκη
  • Τάσος Γιαννόπουλος

Αποφασίζει να φύγει για μια άλλη περιοχή χωρίς να αναφέρει τίποτα αλλά στο βρίσκετε στο δρόμο του η κυρία Σαμπουντζάκη. Παίζοντας το ρόλο της ως βοηθός στα αισθήματα του τον πείθει να κάνει την κίνηση του. Το μόνο που θα τον εμποδίσει στο να ζητήσει το χέρι της γυναίκας που αγαπάει είναι ότι πρέπει να περιμένει να φύγουν οι Τούρκοι. Μέσα στον έρωτα και στον τρόμο της καθημερινότητας η ζωή του θα αλλάξει.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!