Ταινίες

Τα παιδιά της πιάτσας 1979 του Γιώργου Λαζαρίδη

Η ταινία τα παιδιά της πιάτσας 1979 μια κωμωδία που αφηγείται τις περιπέτειες ενός μικροαπατεώνα που αποφυλακίστηκε πρόσφατα και προσπαθεί να εγκλιματιστεί. Η συνήθεια όμως της κομπίνας δεν είναι εύκολο να την αποβάλει και προσπαθεί να πουλήσει κάποιες εικόνες που υποτίθεται έχουν μεγάλη αξία καθότι βυζαντινές. Στην πλοκή του έργου υπάρχει φυσικά και η παρουσία του αστυνομικού που έχει αναλάβει να τον επιτηρεί. Μια κωμωδία με την υπογραφή του Γιώργου Λαζαρίδη στο σενάριο και τον Κώστα Καραγιάννη στη σκηνοθεσία. Η ταινία τα παιδιά της πιάτσας έχει διάρκεια 95 λεπτά. Είναι μια διασκευή του θεατρικού έργου με τον ομόνυμο τίτλο του Νίκου Τσιφόρου.

 

Τα παιδιά της πιάτσας 1979 ηθοποιοί:

  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Νίκος Ρίζος
  • Μάρκος Λεζές
  • Μαίρη Ιγγλέση
  • Γιώργος Σίσκο
  • Στάθης Ψάλτης

και πλήθος άλλων γνωστών ηθοποιών που πλαισιώνουν τους πρωταγωνιστές της ταινίας τα παιδιά της πιάτσας 1979. Η ταινία τα παιδιά της πιάτσας 1979 δίνει μια κωμική διάσταση στην συμπεριφορά του ήρωα που παρά την φυλάκιση του δεν αλλάζει συνήθειες. Όμως εκεί παρεμβαίνει η μητέρα η οποία τον καταδίδει για να μπορέσει να τον βάλει στον ίσιο δρόμο.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!