Ταινίες

Αντίο ζωή 1959 του Μάτσα και Ασημακόπουλου

Η ταινία αντίο ζωή 1959 αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που αποφασίζει να εγκαταλείψει την οικογένεια της που υπεραγαπά για να τους προστατέψει.

Η μέχρι πρόσφατα οικογενειακή της ευτυχία καταρρέει εξαιτίας ενός δραματικού γεγονότος. Μαθαίνει ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια και ότι δεν της μένει παρά μόνο λίγος χρόνος ζωής. Έτσι αποφασίζει να εγκαταλείψει τον άντρα της που υπεραγαπά καθώς και την κόρη της για να μην μάθουν ότι θα πεθάνει. Μια δραματική ταινία διάρκειας 90 λεπτών. Είναι μια διασκευή του θεατρικού έργου με τίτλο «Τώρα που θα φύγω». Και το έγραψαν οι Νέστορας Μάτσας, Κώστας Ασημακόπουλος σε σκηνοθεσία Ορέστη Λιάσκου.

Αντίο ζωή 1959 ηθοποιοί:

  • Γιώργος Φούντας
  • Ελένη Χατζηαργύρη
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Τζόλη Γαρμπή
  • Μπεάτα Ασημακοπούλου

το αντίο ζωή 1959 είναι ένα κοινωνικό δράμα που παρουσιάζει το πως μέσα σε μια στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Όπως μια αρρώστια μετατρέπει την ευτυχία σε δυστυχία και πως η απελπισία μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.

 

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!