η βαρώνη και ο προκόπης 1970
η βαρώνη και ο προκόπης 1970

Η Βαρώνη και ο Προκόπης 1970 φοβερή κωμωδία με απίστευτους ηθοποιούς που έμεινε στην καρδιά πολλών ακροατών προκαλώντας αρκετό γέλιο.

Έχει σχέση μια πλούσια που αποφασίζει να φύγει από την χώρα της και να πάει στην Αθήνα. Ο λόγος που το αποφάσισε είναι επειδή έχει μαζί της ένα ακριβό νόμισμα. Το νόμισμα αυτό το θέλουν κάτι εγκληματίες. Αλλά η προσπάθεια της ήταν μάταια γιατί οι εγκληματίες την ακολούθησαν. Κάποιες φορές οι κλέφτες δεν αρκούνται με λίγα και θέλουν να σταματήσουν να είναι μπατιράκια. Με αποτέλεσμα να κυνηγάνε μέρα νύχτα πλούσιους ανθρώπους. Η ταινία διαρκεί ογδόντα δύο λεπτά και αρκετά μέρη της σας κάνουν να γελάτε. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο κύριος Νίκος Αβραμέας.

Η Βαρώνη και ο Προκόπης 1970 ηθοποιοί

  • Γεωργία Βασιλειάδου
  • Ζέτα Αποστόλου
  • Φίλιος Φιλιππίδης
  • Χάρης Τρύφωνας

Ευτυχώς η πλούσια βρίσκει στον δρόμο της τον Προκόπη όπου είναι και ένας από τους λόγους της ονομασίας της ταινίας. Και όλα θα αλλάξουν με την βοήθεια του μερικές φορές προς το καλό και άλλες προς το κακό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.