Δυο τρελοί και ο ατσίδας 1970
Δυο τρελοί και ο ατσίδας 1970

Δυο τρελοί και ο ατσίδας 1970 είναι για δύο φίλους που ζουν σε κοινή καμάρα και με τα προβλήματα της ζωής και τα χρέη πασχίζουν να τα καταφέρουν.

Η ταινία είναι κωμικού χαρακτήρα και διαρκεί μια ώρα και είκοσι τέσσερα λεπτά. Ο σκηνοθέτης παράλληλα είναι ο κύριος Στέλιος Τατασόπουλος. Και ο σεναριογράφος ο κύριος Κωνσταντίνος Παπαπέτρου. Στην διάρκεια της ταινίας βλέπουμε πως δεν είναι και τόσο καλοί σε ότι δουλειά και να προσπαθήσουν. Μπλέκεται στην ιστορία ένας φτωχός φοιτητής όμως ερωτεύεται μια καλή κοπέλα όπου ένας συγγενής της θα μπει εμπόδιο τους. Η φτωχιά κοπέλα τον αγαπάει πολύ και κάνει και εκείνη από μέρος της τα καλύτερα κόλπα για να πετύχει τον σκοπό της.

Δυο τρελοί και ο ατσίδας 1970 ηθοποιοί

  • Δημήτρης Φωτόπουλος
  • Μαρία Μεταξά
  • Αλέξανδρος Τζανετάκος

Στο τέλος αν και άνθρωποι της φτώχειας καταφέρνουν με την αγάπη τους και την επιμονή τους να φτάσουν εκεί που θέλουν στην καρδιά τους. Αν και παλιά ταινία μερικές φορές τα βλέπουμε και στην καθημερινότητα μας σκεπτόμενοι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.