Ταινίες

Επιχείρηση Απόλλων 1968 του Ιωάννη Τζιώτη

Η ταινία επιχείρηση Απόλλων 1968 αφηγείται την ιστορία ενός ευρωπαίου ευγενή και τον έρωτα του για μια όμορφη μελαχροινή Ελληνίδα καλλονή. Ο νεαρός ερωτεύεται με την πρώτη ματιά την όμορφη Ελληνίδα και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Φυσικά δεν της αποκαλύπτει την ταυτότητα του και την αφήνει να πιστεύει ότι είναι ένας φτωχός, απλός τουρίστας. Καθώς η κοπέλα εργάζεται ως ξεναγός, εκείνος προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς κοντά της και καταφέρνει τελικά να τον ερωτευτεί και εκείνη. Ταυτόχρονα όμως προσπαθεί να ξεφύγει από τους ανθρώπους του που τον αναζητούν και προσπαθούν να τον ανακαλύψουν. Η επιχείρηση Απόλλων είναι μια αισθηματική ταινία συνολικής διάρκειας 88 λεπτών. Το σενάριο είναι μια ελληνοσουηδική συμπαραγωγή σε σενάριο Γιάννη Τζιώτη και Volodja Semitjov. Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Γιώργος Σκαλενάκης.

Επιχείρηση Απόλλων 1968 ηθοποιοί:

  • Έλενα Ναθαναήλ
  • Τόμας Φριτς
  • Αθηνόδωρος Προύσαλης
  • Ζαννίνο
  • Χρήστος Τσαγανέας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία Επιχείρηση Απόλλων έχει γυριστεί σε πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς όπως Ναύπλιο, Επίδαυρο, Κέρκυρα καθώς μια σκηνή στη Μύκονο, στους ανεμόμυλους στην Αλευκάντρα.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!