Ταινίες

Γαμήλια νάρκη 2003 του Δημήτρη Ινδαρέ

Γαμήλια νάρκη 2003 είναι μια ελληνική ταινία για ένα παντρεμένο ζευγάρι όπου όλα έρχονται πάνω κάτω χάρις την γυναίκα του. Ο άντρας της αν και τρελά ερωτευμένος μαζί της δεν θα καταφέρει και πολλά. Εκείνη έχει άλλες απόψεις για τον γάμο τους και του τα ανατρέπει όλα. Η ταινία διαρκεί μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά. Ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος είναι το ίδιο άτομο είναι ο κύριος Δημήτρης Ινδαρές.

Γαμήλια νάρκη 2003 ηθοποιοί

  • Αντιγόνη Αμανίτου
  • Νικόλαος Κανάκης
  • Φάνης Μουρατίδης
  • Άννα Δημητρίεβιτς

Αν και κοινωνική η ταινία αυτή μας δείχνει πως καταλήγουν αρκετά ζευγάρια μετά τον γάμο τους. Είτε ο σύζυγος είτε η σύζυγος θα πρέπει να είναι ενωμένοι ανεξαρτήτως τις απόψεις τους. Μια ακόμα υπέροχη ταινία είναι  η αεροσυνοδός που πιθανόν να θέλετε να παρακολουθήσετε. Όπου μπορεί να γίνει ένα παράδειγμα για τα ζευγάρια που ζητάνε πολλά σε μια σχέση αλλά χάνουν και τα λίγα.

Ο γάμος το 2018

Μετά από δέκα και πλέον χρόνια πολλοί έχουν αρχίσει να θεωρούν ότι ο έρωτας και ο γάμος είναι κάτι διαφορετικό. Ότι δεν χρειάζεται να παντρευτείς κάποιον ακόμα και αν είσαι βαθιά ερωτευμένος μαζί του. Πιθανόν επειδή ο γάμος για αρκετούς ανθρώπους έχει αποτύχει και φέρνει σε οικονομικά έξοδα τα εμπλεκόμενα ζευγάρια σε περίοδο κρίσης. Η δε οικονομική κρίση έχει μπει και ως δικαιολογία για αποφυγή του γάμου. Φυσικά και στην γαμήλια νάρκη 2003 βλέπουμε κάτι ανάλογο ως άποψη. Δυστυχώς η κακή επικοινωνία μεταξύ ζευγαριών φέρνει τον γάμο τους σε μεγάλο αδιέξοδο.

Επικοινωνία στο γάμο

Βαθιά στην καρδιά του άντρα και της γυναίκας η επικοινωνία με τον σύντροφο τους δεν είναι τα χάδια και φιλιά. Αλλά το να εξηγούν και να δείχνουν αυτά που νιώθουν και θέλουν ώστε να μην πληγώνονται. Ένα βήμα μπρος και ένα βήμα πίσω που πρέπει να κάνει ο καθένας τους στο γάμο. Ο εγωισμός και τα θέλω τους αν μείνουν στην άκρη για την αγάπη που έχουν μεταξύ τους τότε επικοινωνούν σε επίπεδο που δεν θα χαλάσει ποτέ ο γάμος τους.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!