Ταινίες

Αλεξιπτωτιστής για κλάματα 1989 του Φίλιππου Φυλακτού

Αλεξιπτωτιστής για κλάματα 1989 έχει σχέση με τις τρέλες που κάνουν αρκετοί στρατιώτες την ώρα της θητεία τους και φυσικά στο τέλος έχουν επιπτώσεις.

Στην κατάταξη του ο συγκεκριμένος αναστατώνει το στρατόπεδο του ως αποτέλεσμα να γίνουν πολλά. Η ταινία είναι κωμωδία και διαρκεί μια ώρα και δεκατρία λεπτά. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο κύριος Φίλιππος Φυλακτός. Στην διάρκεια της ταινίας θυμίζουν στον άντρα ακροατή πολλά που έχει ζήσει στο στρατό όταν είχε υπηρετήσει.

Αλεξιπτωτιστής για κλάματα 1989 ηθοποιοί

  • Στέλλα Κωσταντινίδου
  • Ντόρα Δούμα
  • Κωσταντίνος Μπακάλης
  • Σταμάτης Τζελέπης

Αξίζει να την παρακολουθήσετε θα υπάρξουν αρκετές στιγμές γέλιου. Φυσικά μην ξεχνάτε ότι καλό θα ήταν να υπήρχε κάποια σοβαρότητα ειδικά σε μονάδες στρατού. Πέρα από άνθρωποι υπερασπιζόμαστε την αγαπημένη μας πατρίδα.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!