Ταινίες

Με πόνο και με δάκρυα 1965 του Γιώργου Ολύμπιου

Με πόνο και με δάκρυα 1965 ταινία για έναν ερωτευμένο λοχαγό και την τρομερή αντίσταση των γονέων της κοπέλας αυτής για την σχέση τους.

Μια δραματική ταινία που διαρκεί μια ώρα και σαράντα έξι λεπτά. Ο σεναριογράφος είναι ο κύριος Γεώργιος Ολύμπιος. Και ο σκηνοθέτης ο κύριος Απόστολος Τεγόπουλος δίνοντας ένα απίθανο αποτέλεσμα με την συνεργασία τους. Ο λοχαγός είναι των ΛΟΚ και ο πατέρας της την βάζει να γίνει μοναχή. Και αν και πολλές τις πολλές προσπάθειες του για να την κρατήσει καθώς πάει στον πόλεμο γίνετε το αναπάντεχο.

Με πόνο και με δάκρυα 1965 ηθοποιοί

  • Αθηνά Μιχαηλίδου
  • Ορέστης Μακρής
  • Μάρθα Βούρτση
  • Κωσταντίνος Καζάκος

Στην αγάπη όσοι και να θέλουν να μας σταματήσουν δεν πρόκειται να το καταφέρουν αρκετές φορές. Όμως σε αυτή την περίπτωση ο λοχαγός χάνει την μνήμη του. Τι λέτε να έγινε στην συνέχεια κατάφερε να είναι μαζί της ή όχι. Ακόμα και η επιτάφιος για εχθρούς και φίλους είναι καταπληκτική ταινία και αξίζει την προβολή της.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!