Ταινίες

Της τύχης τα γραμμένα 1957 του Νέστορα Μάτσα

Της τύχης τα γραμμένα 1957 φοβερή ελληνική ταινία για φτωχούς ανθρώπους που παλεύουν να ορθοποδήσουν στην ζωή τους με διάφορους τρόπους.

Μια κοπέλα στην ταινία αποφασίζει να αφήσει την ζωή της και να αναζητήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Σαν αισθηματική που είναι η ελληνική ταινία αφήνει συγκινημένους όσοι την βλέπουν. Διαρκεί μια ώρα και είκοσι έξι λεπτά και οι σεναριογράφοι είναι ο κύριος Νέστορας Μάτσας και ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος. Ο σκηνοθέτης παράλληλα είναι ο κύριος Φίλιππος Φυλακτός.

Της τύχης τα γραμμένα 1957 ηθοποιοί

  • Γιώργος Γληνός
  • Ξένη Δραμάλη
  • Νίκος Ρίζος
  • Σμαρώ Βεάκη
  • Μυριέλλα Ραϊση
  • Αντιγόνη Βαλάκου

Υπάρχουν διάφορες άκρες για τον καθένα για το πως θα ζήσει την ζωή του. Άλλοι θέλουν να το κάνουν με αγάπη και να πηγαίνουν με τον νόμο. Και μερικές φορές κάποιοι επιλέγουν τις απάτες και την παρανομία γενικά. Επίσης φτωχές κοπέλες σαν και αυτήν φτιάχνανε και τυρόπιτες ως έναν από τους φτηνούς τρόπους επιβίωσης.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!