Ταινίες

Αδικημένη 1964 ελληνική ταινία του Γιώργου Παπακώστα

Αδικημένη 1964 είναι μία ταινία για μία κοπέλα που μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο και κατάφερε να βρει δουλειά βγαίνοντας έξω από αυτό.

Η γυναίκα αυτή  ονομάζεται Αλίκη και έχοντας μία καταπληκτική φωνή προσλαμβάνετε σε ένα κέντρο διασκέδασης. Και γίνεται διάσημη λόγο του ταλέντου της με τους πάντες να την θαυμάζουν. Όμως δεν θα αργήσει η ροή της να αλλάξει καθώς εμφανίζεται ο πατέρας της και την αναζητεί. Μια από τις δραματικές ταινίες που διαρκεί ενενήντα λεπτά και ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος είναι ο κύριος Γιώργος Παπακώστας.

Αδικημένη 1964 ηθοποιοί

  • Άλκης Γιαννάκας
  • Νίκη Λεμπέση
  • Γιώργος Βελέντζας

Μερικές φορές στην ζωή μας αν και όλα έχουν ανατραπεί υπάρχουν κάποιες στιγμές που μπορούν να μας δώσουν ελπίδα. Όπως ο πατέρας της που σκέφτηκε να την αναζητήσει αλλά και όπως και το ταλέντο της που την βοήθησε να ορθοποδήσει. Μην ξεχάσετε και το δύο τρελοί και ο ατσίδας.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!