ιστορία μιας ζωής 1965
ιστορία μιας ζωής 1965

Η υπόθεση της ταινίας ιστορία μιας ζωής 1965 αφηγείται το πως μια ορφανή φτωχιά κοπέλα, αποφασίζει να εγκαταλείψει το χωριό και τη γιαγιά της. Μετά από ένα γεγονός το οποίο στάθηκε αφορμή να διαπομπευτεί δημόσια καθώς στην κλειστή και πουριτανική κοινωνία το παραμικρό παραστράτημα ήταν κατακριτέο, αποφασίζει να πάει στην Αθήνα. Για να ζήσει εργάζεται ως υπηρέτρια και στη συνέχεια σε ένα κομμωτήριο. Η ιστορία συνεχίζεται με ένα γάμο καθώς η ηρωίδα της ταινίας παντρεύεται ένα μεγαλοαστό, αρκετά μεγαλύτερό της. Όταν πεθαίνει η σύζυγος του καθώς ήταν πελάτισσά της στο κομμωτήριο που εργαζόταν. Ένα κοινωνικό δράμα της εποχής  διάρκειας 88 λεπτών του καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη καθώς ήταν πολύ δημοφιλής τέτοιες ιστορίες με γνωστούς και αγαπητούς στο κοινό ηθοποιούς.

Ιστορία μιας ζωής 1965 ηθοποιοί:
  • Μάνος Κατράκης
  • Ζωή Λάσκαρη
  • Τασσώ Καββαδία

Και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Όπως ο Λευτέρης Βουρνάς στο ρόλο του νεαρού που ερωτεύεται η ηρωίδα πολύ αγαπητός και γνωστός ηθοποιός της εποχής. Καθώς επίσης γνωστός σε όλους Αθηνόδωρος Προύσαλης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.