Ταινίες

Ιστορία μιας ζωής 1965 ταινία ορφανής κοπέλας

Η υπόθεση της ταινίας ιστορία μιας ζωής 1965 αφηγείται το πως μια ορφανή φτωχιά κοπέλα, αποφασίζει να εγκαταλείψει το χωριό και τη γιαγιά της. Μετά από ένα γεγονός το οποίο στάθηκε αφορμή να διαπομπευτεί δημόσια καθώς στην κλειστή και πουριτανική κοινωνία το παραμικρό παραστράτημα ήταν κατακριτέο, αποφασίζει να πάει στην Αθήνα. Για να ζήσει εργάζεται ως υπηρέτρια και στη συνέχεια σε ένα κομμωτήριο. Η ιστορία συνεχίζεται με ένα γάμο καθώς η ηρωίδα της ταινίας παντρεύεται ένα μεγαλοαστό, αρκετά μεγαλύτερό της. Όταν πεθαίνει η σύζυγος του καθώς ήταν πελάτισσά της στο κομμωτήριο που εργαζόταν. Ένα κοινωνικό δράμα της εποχής  διάρκειας 88 λεπτών του καταξιωμένου σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη καθώς ήταν πολύ δημοφιλής τέτοιες ιστορίες με γνωστούς και αγαπητούς στο κοινό ηθοποιούς.

Ιστορία μιας ζωής 1965 ηθοποιοί:
  • Μάνος Κατράκης
  • Ζωή Λάσκαρη
  • Τασσώ Καββαδία

Και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Όπως ο Λευτέρης Βουρνάς στο ρόλο του νεαρού που ερωτεύεται η ηρωίδα πολύ αγαπητός και γνωστός ηθοποιός της εποχής. Καθώς επίσης γνωστός σε όλους Αθηνόδωρος Προύσαλης.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!