Ταινίες

Παλικαράκια της παντρειάς 1963 του Πολύβιου Βασιλειάδη

Παλικαράκια της παντρειάς 1963 μια από τις αξέχαστες κωμωδίες που άφησαν εποχή και αναμνήσεις για τα αδέρφια που θέλουν να παντρέψουν τις αδερφές τους.

Συνέταιροι και φίλοι δύο παλικάρια βάλανε στο πρόγραμμα τους να παντρέψουν τις αδερφές τους. Οι κοπέλες όμως έχουν άλλη άποψη για τον γάμο και τον γαμπρό που θα πάρουν. Μέσα σε μια ώρα και ένα τέταρτο που διαρκεί οι αδερφές τους ανατρέπουν τα σχέδια τους. Ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος Φρίξος Ηλιάδης και σεναριογράφοι Πολυβιος Βασιλειαδης και Ηλιας Μπακοπουλος.

Παλικαράκια της παντρειάς 1963 ηθοποιοί

  • Σόφη Λαμπράκη
  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Ντίνος Ηλιόπουλος

Έως σήμερα γονείς ή αδέρφια έχουν κρατήσει αυτή την παράδοση σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Εκείνες οι εποχές θεωρούσαν ότι είναι το καλύτερο να επιλέξουν άλλοι αντί για εκείνους.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!