Ταινίες

Η Εύα δεν αμάρτησε 1965 του Ναπολέοντα Ελευθερίου

Η ταινία η Εύα δεν αμάρτησε 1965 είναι η ιστορία ενός ζηλιάρη συζύγου και της όμορφης και νέας γυναίκας του που την ταλαιπωρεί και της κάνει αφόρητη τη ζωή. Πιστεύει πως ο πρώην σύζυγο της γυναίκας του είναι σύμμαχός του. Έτσι τον συμβουλεύεται κάθε στιγμή για όλα όσα υποψιάζεται. Δεν ξέρει όμως ότι ο πρώην σύζυγος καθώς την θέλει ακόμα δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να του βάζει ιδέες για να χωρίσει και να την κερδίσει ξανά. Σύμμαχος του πρώην συζύγου είναι και η πεθερά τους που συμπαθεί τον πρώην σύζυγο. Η ταινία είναι κωμωδία και διαρκεί 80 λεπτά, σε σενάριο Ναπολέοντα Ελευθερίου και τη σκηνοθεσία την υπογράφει ο Ερρίκος Θαλασσινός.

Η Εύα δεν αμάρτησε 1965 ηθοποιοί:

  • Μίμης Φωτόπουλος
  • Γιάννης Γκιωνάκης
  • Ελένη Ανουσάκη
  • Τάκης Μηλιάδης
  • Τάσος Γιαννόπουλος
  • Γιάννης Φέρμης

Επίσης παίζουν οι ηθοποιοί Σάσα Καστούρα, Σπύρος Καμπάνης, Ντέπη Γεωργίου, Σπεράντζα Βρανά, Ηλέκτρα Καλαμίδου, Πέτρος Πανταζής, Αλέκος Κουρής, Ρένα Πασχαλίδου, Θεόδωρος Κεφαλόπουλος, Νίκος Πασχαλίδης. Η συνέχεια της ταινίας διαθέτει κωμικά στοιχεία καθώς οι γείτονες θα αποφασίσουν να κάνουν μια πλάκα στο ζηλιάρη σύζυγο. Στέλνουν διάφορα ραβασάκια από το δήθεν εραστή της γυναίκας του. Τότε ο ζηλιάρης σύζυγος θα ζητήσει τη βοήθεια του πρώην για να ανακαλύψει με ποιον τον απατά η όμορφη σύζυγος. Εκείνος τον συμβουλεύει να προφασιστεί ότι θα φύγει για ταξίδι και θα κρυφτεί για να τους πιάσει επ’ αυτοφόρω. Όμως τελικά θα καταλάβει πως άδικα την υποπτεύεται. Παρακολουθήστε και την κωμωδία ένα καράβι Παπαδόπουλοι 1966 του Νίκου Τσιφόρου.

Η ζήλια του σήμερα

Δυστυχώς όσα χρόνια και να περάσουν η ζήλια για οποιαδήποτε θέμα δεν έχει αλλάξει για πολλούς. Κάποιοι για την ζήλια φτάνουν ακόμα και σε ακραίες αποφάσεις για την ζωή τους ή ακόμα και για την ζωή άλλων. Όταν γίνετε αντιληπτή σπανίως γίνετε ανεκτή και θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον αγάπη για να παραμείνει κάποιος σε μια τέτοια σχέση. Η κατάσταση γίνετε ποιο ενδιαφέρουσα όταν και οι δύο σε μια σχέση ζηλεύουν. Εκεί τότε τα άτομα που τους περιτριγυρίζουν αρχίζουν να τους φέρνονται με διαφορετικό τρόπο.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!