Ταινίες

Η τύχη μου τρελάθηκε 1970 του Γιώργου Λαζαρίδη

Η τύχη μου τρελάθηκε 1970 μια ταινία με πολύ γέλιο και κωμικές καταστάσεις με δύο νεαρούς από διαφορετικούς κόσμους να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Από τη μια ένας υπάλληλος που δεν μπορεί να παντρευτεί το κορίτσι του γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν το επιτρέπει. Από την άλλη ο πλούσιος γιος του αφεντικού του. Δεν μπορεί να παντρευτεί το κορίτσι που αγαπάει γιατί δεν το επιτρέπει ο πατέρας του.

Το όνειρο του νεαρού υπαλλήλου είναι να του έρθει η μεγάλη ευκαιρία και να μπορέσει να ξεφύγει από τη μιζέρια και να αποδείξει ότι αξίζει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει. Έτσι μετά από ένα ατύχημα σε ένα από τα καράβια του αφεντικού του θα βγει αληθινό το όνειρό του για να βρεθεί αυτή η ευκαιρία. Θα αλλάξει θέση με το γιο του αφεντικού του αφού και οι δύο έχουν ένα κοινό πρόβλημα. Τα αδέλφια των αγαπημένων τους κοριτσιών τους κυνηγούν για να αποκαταστήσουν την τιμή τους. Τότε γίνεται το ανέλπιστο. Καταφέρνει να κλείσει μια μεγάλη δουλειά που την ήθελε πολύ και προσπαθούσε πολύ καιρό να το πετύχει το αφεντικό του. Με αυτό το γεγονός θα αλλάξει όλη του η ζωή. Μια κωμωδία που διαρκεί 82 λεπτά σε σενάριο Γιώργου Λαζαρίζη και σκηνοθεσία Χρήστου Κυριακόπουλου.

Η τύχη μου τρελάθηκε 1970 ηθοποιοί:

  • Γιάννης Γκιωνάκης
  • Σωτήρης Μουστάκας
  • Αλέκος Τζανετάκος
  • Σάσα Καστούρα

Το καστ των ηθοποιών συμπληρώνουν και οι Αθηνόδωρος Προύσαλης, Ελένη Θεοφίλου, Μανώλης Δεστούνης, Νικήτας Πλατής, Γιώργος Λουκάκος.

Παίζουν επίσης και οι ηθοποιοί Γιώργος Βελέντζας, Καίτη Πατητή, Φιλιώ Κουλαξίδη, Νίκος Γαρυφάλλου, Μιχάλης Μαραγκάκης, Ρία Δελούτση, Περικλής Χριστοφορίδης.

Η τύχη και το όνειρο

Μερικές φορές η τύχη και το όνειρο μας συναντιούνται και τότε αλλάζει η ζωή μας στο καλύτερο. Αν και αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια γιατί συνήθως τα όνειρα κάποιων είναι τελείως διαφορετικά από την πραγματικότητα που ζουν. Σε κάποιους το όνειρο τους είναι να έχουν υγεία και άλλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι. Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν την τύχη να έχουν υγεία και αυτό τους κάνει να την ονειρεύονται. Και άλλοι που την έχουν ονειρεύονται να αποκτήσουν πλούτη και θεωρούν τα υπόλοιπα δεδομένα.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!