Ταινίες

Η ταξιτζού 1970 του Γιώργου Λαζαρίδη

Στην ταινία η ταξιτζού 1970 θα δούμε την ιστορία μια κοπέλας οδηγό ταξί που ξαφνικά θα γίνει διάσημη σταρ του κινηματογράφου εξαιτίας του ταλέντου της. Στο καφενείο που συναντιούνται για να ξεκινήσουν τη βάρδια τους υπάρχει και ένας συνάδελφος της. Είναι ερωτευμένη μαζί του και επειδή δεν ανταποκρίνεται στα αισθήματα της κοντράρονται συνεχώς. Εκείνος θέλει να γίνει διάσημος ηθοποιός και το παίζει γόης με πολλές κατακτήσεις. Κάποια στιγμή όμως αντι για αυτόν θα γίνει διάσημη η πρωταγωνίστρια. Έτσι μετά από διάφορες καταστάσεις τελικά θα ανταποκριθεί στα αισθήματα της και η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος για την ηρωίδα μας. Μια κωμωδία με διάρκεια 95 λεπτά σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη και σενάριο Γιώργου Λαζαρίδη.

Η ταξιτζού 1970 ηθοποιοί:

  • Δέσποινα Στυλιανοπούλου
  • Νίκος Ρίζος
  • Νικήτας Πλατής
  • Γιώργος Παπαζήσης
  • Ρίκα Διαλυνά
  • Σωτήρης Τζεβελέκος

Συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Άλκης Γιαννακάς, Μάκης Δεμίρης, Μπάμπης Ανθόπουλος, Βασίλης Μαλούχος, Αντώνης Παπαδόπουλος, Ηλίας Καπετανίδης, Γιώργος Κυριακίδης, Μαίρη Φαρμάκη, Γιώργος Γρηγορίου, Αλέκος Ζαρταλούδης, Μίμης Θειόπουλος, Κώστας Πολίτης, Χρήστος Μάντζαρης, Δημήτρης Ζακυνθινός. Τα τραγούδια της ταινίας είναι του Γιώργου Ζαμπέτα και ερμηνεύουν οι τραγουδιστές Έλενα Κυρανά, Πετρή Σαλπέα, Χρήστος Εμμανουήλ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και την κωμωδία η εφοπλιστίνα 1971.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!