Ταινίες

Γυναικοκρατία 1973 ταινία για το έθιμο ενός χωριού

Η Γυναικοκρατία 1973 είναι μια ταινία αφιερωμένη για το έθιμο ενός χωριού που είχαν οι γυναίκες. Συνήθιζαν να έχουν το πάνω χέρι αγνοώντας τους άντρες τους.

Πέρναγαν τις ώρες τους στο κρεβάτι και μερικές φορές προσπαθούσαν να τις φυλακίσουν οι άντρες ώστε να αποτρέψουν την κατάσταση. Είναι μια ταινία κωμωδία παρόλο που μπορεί να ακούγετε κάπως σε όσους την ακούσανε για πρώτη φορά. Διαρκεί 90 λεπτά και είναι δημιουργημένη από τον σκηνοθέτη Ερρίκο Θαλασσινό.

Οι ηθοποιοί της Γυναικοκρατία 1973

  • Θύμιος Καρακατσάνης
  • Μαρία Ιωαννίδου
  • Αρτέμης Μάτσας
  • Μαίρη Χρονοπούλου
  • Γιάννης Κατράνης

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι απλώς αναφέρουμε τα άτομα που παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στην ταινία αυτή. Αξίζει να την παρακολουθήσετε γιατί πέρα από κωμωδία που είναι η Γυναικοκρατία 1973 μπορεί να δώσει και ένα μήνυμα. Όπως κάθε ταινία έτσι και αυτή θέτει ένα ερώτημα πίσω στην σκέψη μας είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες.

 

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 1 reviews
  1. Ταινίες Γυναικοκρατία 1973
    Πολύ ενημερωτικό το άρθρο σας και αναπολώντας τις παλιές ελληνικές ταινίες δε ξεχνούμε πόσο σημαντική είναι αυτή η κληρονομιά ψυχαγωγίας!Σας ευχαριστούμε θερμά που μας τη θυμίζετε!
    0

    0

    You have already voted!

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!