Ταινίες

Μια λατέρνα μια ζωή 1958 ο λατερνατζής

 Μια λατέρνα μια ζωή 1958 είναι μια ταινία για έναν λατερνατζή που χάνει την γυναίκα του πάνω στον τοκετό παλεύοντας για το παιδί τους.

Ο λατερνατζής είναι ο ηθοποιός Ορέστης Μακρής στην ταινία και υποθέτει ότι θα είναι καλύτερο να δώσει το παιδί του σε μια οικογένεια . Σκηνοθέτης είναι ο Σωκράτης Καψάσκης και συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Τζαβέλλα Γιώργου . Δείχνουν στον ακροατή το μεγάλο δράμα που θα μπορούσε να τραβήξει και τράβαγε τότε ένας λατερνατζής . Όχι μόνο για τα παιδιά τους αλλά και για τα λεφτά που μπορούσαν να βγάλουν να ζήσουν αυτοί και η οικογένεια τους . Μέσα σε 78 λεπτά που διαρκεί η ταινία βλέπουμε κάλλιστα ότι και λίγα ευρώ που δίνουμε για κάτι που θέλουμε που κοστίζει παραπάνω . Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να ζήσουν μέρες χωρίς να περνάνε τις ώρες τους γύρο γύρο στους δρόμους.

Οι ηθοποιοί

  • Ορέστης Μακρής
  • Πέτρος Φυσσούν
  • Θανάσης Τζενεράλης
  • Αντιγόνη Κουκούλη

Μια λατέρνα μια ζωή 1958 εντυπώσεις

Τι θα μπορούσαμε να λέγαμε μετά από την προβολή αυτή της ταινίας . Αρκετοί στην Ελλάδα έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς δουλειά . Και στην θέση της λατέρνας που υπάρχει στην ταινία Μια λατέρνα μια ζωή 1958 . Έχουμε αντικαταστήσει ολιγόωρες δουλειές που μερικές φορές μια λατέρνα θα έβγαζε περισσότερα λεφτά.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!