Μια λατέρνα μια ζωή 1958 ο λατερνατζής

Μια λατέρνα μια ζωή 1958

 Μια λατέρνα μια ζωή 1958 είναι μια ταινία για έναν λατερνατζή που χάνει την γυναίκα του πάνω στον τοκετό παλεύοντας για το παιδί τους.

Ο λατερνατζής είναι ο ηθοποιός Ορέστης Μακρής στην ταινία και υποθέτει ότι θα είναι καλύτερο να δώσει το παιδί του σε μια οικογένεια . Σκηνοθέτης είναι ο Σωκράτης Καψάσκης και συνεργάζεται με τον σεναριογράφο Τζαβέλλα Γιώργου . Δείχνουν στον ακροατή το μεγάλο δράμα που θα μπορούσε να τραβήξει και τράβαγε τότε ένας λατερνατζής . Όχι μόνο για τα παιδιά τους αλλά και για τα λεφτά που μπορούσαν να βγάλουν να ζήσουν αυτοί και η οικογένεια τους . Μέσα σε 78 λεπτά που διαρκεί η ταινία βλέπουμε κάλλιστα ότι και λίγα ευρώ που δίνουμε για κάτι που θέλουμε που κοστίζει παραπάνω . Με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να ζήσουν μέρες χωρίς να περνάνε τις ώρες τους γύρο γύρο στους δρόμους.

Οι ηθοποιοί

  • Ορέστης Μακρής
  • Πέτρος Φυσσούν
  • Θανάσης Τζενεράλης
  • Αντιγόνη Κουκούλη

Μια λατέρνα μια ζωή 1958 εντυπώσεις

Τι θα μπορούσαμε να λέγαμε μετά από την προβολή αυτή της ταινίας . Αρκετοί στην Ελλάδα έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς δουλειά . Και στην θέση της λατέρνας που υπάρχει στην ταινία Μια λατέρνα μια ζωή 1958 . Έχουμε αντικαταστήσει ολιγόωρες δουλειές που μερικές φορές μια λατέρνα θα έβγαζε περισσότερα λεφτά.

" class="prev-article">Previous article

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση