Ταινίες

Αλλαγή και το λουρί της μάνας 1982

Αλλαγή και το λουρί της μάνας 1982 είναι μια από τις καταπληκτικές κωμωδίες που αξίζει να παρακολουθήσουμε καθώς παίζει και ο Κωνσταντίνος Βουτσάς.

Βλέπουμε τον Μιχάλη Παπαρούντα μετά την αποφυλάκιση του συνεχίζει την παράνομη δουλειά του και είναι έτοιμος να κλέψει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο μιας πλούσιας . Διαρκεί 1 ώρα και 25 λεπτά η ταινία με πολλές ουσιώδεις στιγμές  . Μάλιστα μάταια μέσα στην προσπάθεια του να κλέψει την πλούσια τον συλλαμβάνει η πλούσια . Παίρνει τροπή όλη η κατάσταση . Και η πλούσια στο τέλος βλέπει ότι είναι ο γιος της που είχε χάσει στην κατοχή . Φανταστείτε τον πόνο της μάνας μετά από τόσο καιρό να βρει τον γιο της σε τέτοια περίεργη κατάσταση . Αν και το είδος της ταινίας είναι κωμωδία δεν παύει για πολλές μάνες και γονιούς να είναι και δράμα . Ο σκηνοθέτης είναι ο Κωνσταντίνος Βουτσάς και το σενάριο του Καμπάνη Νικόλαου .

Αλλαγή και το λουρί της μάνας 1982 ηθοποιοί

  • Κωνσταντίνος Βουτσάς
  • Δημήτρης Φωτόπουλος
  • Ερατώ Σχοινάκη

Ο αγαπητός Βουτσάς σαν σεναριογράφος αφιέρωσε μια από τις αξιολάτρευτες ταινίες που μπορούν να υπάρξουν για τους θαυμαστές του και όχι μόνο. Σας ευχόμαστε καλή προβολή και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια .

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!