Μανιτάρια αλά κρεμ με μπέικον και άνηθο

Μανιτάρια αλά κρεμ πανεύκολη συνταγή

Μάθετε πως να φτιάξετε τα μανιτάρια αλά κρεμ με φρέσκο βούτυρο και μπέικον με εύκολα και απλά βήματα και λίγα αλλά και φτηνά υλικά. Τα a la crème βγάζουν μια τέλεια γεύση για αυτούς που έχουν βαρεθεί τα συνηθισμένα.

Μανιτάρια αλά κρεμ

Υλικά:

  • Μια κουταλιά σούπας φρέσκο βούτυρο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια (ολόκληρα ή φέτες)
  • ένα σκόρδο (σκελίδα)
  • 5-6 κλωνάρια άνηθο
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 4-5 φέτες μπέικον

Εκτέλεση:

Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μπέικον και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να τσιγαρισθούν όλα μαζί για 5 περίπου λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσει για άλλα 5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Τέλος ψιλοκόβουμε τον άνιθο και το προσθέτουμε στην σάλτσα μας. Αφήνουμε 1 λεπτό ακόμη και αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι.
Μπορούμε να συνοδέψουμε με ζυμαρικά, κοτόπουλο ή κρέας.

About The Author

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Related posts

Leave a Reply