Ταινίες

Και οι 14 ήταν υπέροχοι 1965 με τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Και οι 14 ήταν υπέροχοι 1965 κωμωδία που διαρκεί μια ώρα και σαράντα τέσσερα λεπτά και έχει σκηνοθέτες τους Κώστα Κινδύνη και Γιώργο Λαζαρίδη.

Την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο κύριος Βαγγέλης Σειληνός. Η υπόθεση της ταινίας είναι για κάποια άτομα που κληρονομήσανε χρήματα. Έτσι τέσσερις κληρονόμοι καθώς πάνε για να μάθουν για την διαθήκη πέφτουν πάνω σε έναν όρο. Ο όρος είναι να εκτελέσουν έναν άθλο για να πάρουν τα χρήματα τους. Βέβαια αυτό θα πρέπει να γίνει σε λίγους μήνες αλλιώς η διαθήκη δεν θα μπορούσε να τους αποδοθεί.

Και οι 14 ήταν υπέροχοι 1965 ηθοποιοί

  • Γιώργος Πάντζας
  • Ανδρέας Μπάρκουλης
  • Άλκης Γιαννακάς
  • Βιβέτα Τσιούνη
  • Κάκια Αναλύτη

Από το 1965 μέχρι σήμερα οι διαδικασίες δεν έχουν αλλάξει και μερικές φορές αν δεν το ψάξεις μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος. Είτε να αποδεχθείς χρέη είτε να εμπλακούν διάφορα άτομα διεκδικώντας κάτι που σου ανήκει. Σε μερικές υποθέσεις που φτάνουν στα δικαστήρια περνούν πολλά χρόνια και δεν βγαίνει άκρη. Η κωμωδία που βλέπουμε σε κάποια έργα ή ταινίες είναι κυριολεκτικά ο εφιάλτης κάποιον ανθρώπων. Διαθήκες με δύσκολους όρους και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία γίνετε παγίδα σε πολλούς.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!