Φασολάκια φρέσκα με ελαιόλαδο και υπέροχη γεύση

Φασολάκια φρέσκα με ελαιόλαδο και υπέροχη γεύση

Ήρθε η ώρα για φασολάκια φρέσκα με ελαιόλαδο με μια μικρή διαδικασία και πολύ γεύση στο αποτέλεσμα. Μην χάνουμε χρόνο ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία.

Φασολάκια φρέσκα με ελαιόλαδο

 Δικιά μας συνταγή οπότε αν έχετε καμιά ιδέα για να δώσει παραπάνω γεύση παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Υλικά:

  • Ένα κιλό φασολάκια φρέσκα
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • 5-6 κλωνάρια μαϊντανό
  • 3-4 φρέσκες ντομάτες
  • 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο περίπου
  • 2 μεγάλες πατάτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις άκρες από τα φασολάκια, τα κόβουμε στην μέση  και τα πλένουμε πολύ καλά. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα και τα αφήνουμε να αχνιστούν ανακατεύοντας ελαφρά μερικές φορές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το σκόρδο τα οποία τα έχουμε ψιλοκόψει, προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε 2-3 λεπτά να τσιγαρισθούν ελαφρά. Προσθέτουμε την τομάτα που την έχουμε τρίψει και τον πελτέ, προσθέτουμε το νερό, αλάτι και πιπέρι. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε και αυτές στο σκεύος μας. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσουν περίπου 1 ώρα, προσθέτοντας και λίγο νερό εάν χρειαστεί.

About The Author

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Related posts

Leave a Reply