Προτεινόμενα

Btmaniac Έκλεισε (btmaniac.org)

Ο ελληνικός τόρρεντ τράκερ  btmaniac μετά από πολλές προσπάθειες του να παραμείνει στον αέρα, έκλεισε τις πόρτες του πιθανόν για πάντα. Όποιος προσπαθεί να μπει θα δει ένα μήνυμα διάσημου καταχωρητή ονομάτων χώρου (domain). Και λέει ότι το domain τους έχει λήξει, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θέλουν να συνεχίσουν με αυτό το όνομα και πόσο μάλλον να συνεχίσουν γενικά. Ευτυχώς για εσάς έχουμε μια λίστα με ελληνικούς τράκερ που θα σας λύσει τα χέρια. Τους έχουμε μαζέψει όλους μαζί για εσάς ώστε να μην ψάχνετε με τις ώρες. Ακόμα έχουμε και πληροφορίες για το τι υλικό και πόσο “πλούσιος” είναι ο καθένας τους σε περιεχόμενο.

Btmaniac

Ο btmaniac στην σελίδα του στο facebook δεν έδωσε καμία πληροφορία για το γιατί έκλεισε. Κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά παρατηρούμε μάλιστα ότι φτιάξανε μια σελίδα ίσα ίσα να δείξουν την παρουσία τους. Γιατί το λέμε αυτό; πολύ απλά γιατί δεν ανεβάσανε λογότυπο και άλλες βασικές πληροφορίες που κάνει η κάθε ιστοσελίδα. Ελπίζουμε στο μέλλον να αλλάξουν γνώμη ή πολύ απλά να μας πούνε τι συνέβη. Ακόμα και να μην μάθουμε τι συμβαίνει δεν υπάρχει λόγος να παραμείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την σελίδα. Μπορείτε να δείτε την λίστα μας με τα ελληνικά τορρενταδικα που έχουμε λεπτομερώς το ποιο αξίζει να μπείτε και να επισκεφτείτε. Ακόμα καλύτερα να γίνει το δικό σας στέκι καθώς πολλά από τα αναφερόμενα είναι πολύ καλύτερα σε όγκο αρχείων από το btmaniac. Βέβαια για όσους θέλουν να περιμένουν να ξαναανοίξει τότε καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!