Προτεινόμενα

Greekddl .com και .net

greekddl

Το Greekddl έκλεισε στην κατάληξη com και τώρα λειτουργεί με την .net βέβαια αυτό συναρπάζει και ενθουσιάζει αρκετά άτομα γιατί το είχανε κλείσει για πολύ καιρό, χωρίς να υπάρχουν ελπίδες. Το κακό με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι ότι θα πρέπει να έχουν τα μέλη τους συνδρομές σε διάφορες εταιρίας φιλοξενίας αρχείων. Για να κατεβάσουν τα αρχεία που θέλουν. Φυσικά δεν μιλάμε για το παράνομο υλικό που υπάρχει. Καθώς έχουμε πει εδώ στα Οράματα ότι δεν υποστηρίζουμε να κατεβάζετε τέτοια και να επικεντρωθείτε στα νόμιμα. Κατεβάζοντας λοιπόν, νόμιμα αρχεία και πληρώνοντας διάφορες σελίδες. για να σας δώσουν καλή ταχύτητα δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Οπότε καλό θα είναι να βρείτε μια άλλη σελίδα αν οι οικονομίες σας δεν αντέχουν τέτοια ανοίγματα.

Greekddl .com και .net

Το greekddl είναι γνωστό για το Direct Downloading που προσφέρει αλλά και για τον μεγάλο σε αριθμό αρχείων. Με λίγα και απλά βήματα θα έχετε στην διάθεση σας τα αρχεία της επιλογής σας. Όπως αναφέρθηκε οι ταχύτητες για το κατέβασμα είναι περιορισμένες αν δεν έχετε premium λογαριασμό στις εταιρίες που παρέχουν και φιλοξενούν τα αρχεία. Για να εγγραφείτε μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα και οποιαδήποτε στιγμή. Καθώς οι εγγραφές είναι ανοιχτές συνέχεια για το κοινό.

greekddl

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!