Προτεινόμενα

magico info νέος torrent tracker ο καθρέπτης της ζωής μας

magico info νέος torrent tracker που βέβαια ίσως να μην τον ξέρουν πολλοί αλλά είναι ένας καινούργιος δίαυλος για να κατεβάσετε ότι θέλετε.

Παρέχει πάνω από πενήντα χιλιάδες ελληνικά και ξένα torrents. Για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. Εάν βαριέστε και δεν θέλετε να αφήνετε το torrent client σας ανοιχτό για να διαμοιράζεται τα αρχεία που κατεβάζετε μπορείτε να κάνετε δωρεά και να κερδίσετε κάποια GB στο upload σας.

magico info νέος torrent tracker

  • Ταινίες
  • Προγράμματα
  • Παιχνίδια
  • Βιβλία

και άλλα πολλά !
Τι περιμένετε λοιπόν ; γραφτείτε και απολαύστε αναπαυτικά τα αγαπημένα σας μέρη του ιντερνετ. Κανένα μα κανένα λόγο δεν προτείνουμε να κατεβάζεται κάτι που είναι παράνομο. Παρακαλείστε να κατεβάζετε μόνο αρχεία που η άδεια χρήσης σας επιτρέπει να τα κατεβάσετε και διαμοιράσετε χωρίς κόστος.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!