Προτεινόμενα

Galaxy Tracker net Έκλεισε (Ενημέρωση 2018)

Galaxy Tracker έκλεισε

Ο Galaxy Tracker ανακοίνωσε το 2015 στο twitter ότι έκλεισε οριστικά και ότι ευχαριστεί όσους τον υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο γκάλαξι είχε 47 χιλιάδες μέλη και όπως καταλαβαίνετε ήταν μεγάλη η πληγή του χαμού που προκάλεσε στα μέλη του. Πέρα από κάτι προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον server του ο συγκεκριμένος τράκερ δεν έδειχνε ότι θα κλείσει. Αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου που λένε μερικοί, συμβαίνουν αυτά στην ζωή και φυσικά ειδικά όταν υπάρχει και πειρατεία.

Galaxy Tracker

Ο Galaxy Tracker δημιουργήθηκε το 2011 και αποτέλεσε το σπίτι πολλών ανθρώπων γιατί πέρα από το διαμοιρασμό αρχείων υπάρχουν και οι σχέσεις που μπορούν να δημιουργηθούν. Παρείχαν πολλές κατηγορίες όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα πιο κάτω. Το σημαντικότερο είναι ότι έδιναν και αρκετά torrent σε κατάσταση freeleech.

Όπως βλέπετε το υλικό είχε πληθώρα, καθώς τα τόρρεντ ξεπερνούσαν τις 20 χιλιάδες σε αριθμό. Τόσα πολλά αρχεία δεν ανεβαίνουν με ένα και δύο άτομα αλλά με συνεργασία πολλών ατόμων σαν ομάδα. Ειδικά σε θέματα μετάφρασης στα ελληνικά που είχαν ασχοληθεί αλλά και πολλά άλλα πράγματα που τους διέκριναν με άλλους ελληνικούς τράκερ.

Φυσικά καλό θα είναι όταν θα μπαίνετε σε έναν ιστότοπο σαν και αυτόν να μην κατεβάζεται παράνομο περιεχόμενο. Υπάρχουν πολλά αρχεία που είναι διαθέσιμα δωρεάν από τους δημιουργούς τους. Μπορεί να φαίνεται απλό με κάποια κλικ να κατεβαίνει κάτι αλλά χρειάζεται πολύ κόπος και χρόνος για να φτιαχτεί κάτι.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!